• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Campioni In Pista: Bestia – Pecco 1-0
Νέα 26/01/2023 - 12:11

του Δημήτρη Διατσίδη

 

O πρώτος Αγώνας της χρονιάς στα πλαίσια του MotoGP, έγινε στο χιόνι της Madonna di Campiglio, με νικητή τον Enea Bastianini (Bestia23), που κέρδισε κατά κράτος τον Pecco Bagnaia (Pecco63). O νέος εργοστασιακός οδηγός της Ducati, έκανε το 1-0 και όπως δήλωσε: “Αυτή η νίκη δεν μετράει, να δούμε τις θα γίνει στις ασφάλτινες πίστες”, ενώ σε ιδιαίτερη συζήτηση με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη του εκμυστηρεύτηκε ότι κάνει σκι από παιδί και είναι ένα άθλημα που του αρέσει και μια καλή χειμερινή προπόνηση και για φυσική κατάσταση. Άλλωστε ο “Bestia” κέρδισε όχι μόνο τον ομόσταυλό του, αλλά όλους όσους συμμετείχαν στον Αγώνα, μεταξύ των οποίων και ο απεσταλμένος μας που δεν είχε καλή απόδοση. 

Η εκδήλωση Campioni In Pista, στην οποία έγινε η αποκάλυψη των μοτοσυκλετών και των εργοστασιακών ομάδων της Ducati σε MotoGP και WorldSBK, τελείωσε στο γνωστό χιονοδρομικό κέντρο της Ιταλίας, με τη συμπαράσταση της Azienda per il Turismo Madonna di Campiglio και το Trentino Marketing. Το αποχαιρετιστήριο δείπνο στο σαλέ της Penske στην κορυφή Spinale είχε φιλικό χαρακτήρα και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Pecco Bagnaia χαιρέτησε προσωπικά και ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν από όλον τον κόσμο και είπε ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι σημαντικές γιατί στο χαλαρό κλίμα της περίστασης, γνωρίστηκε καλύτερα με όλους όσους θα γράφουν για τον ίδιο και τις επιδόσεις του μέσα στις πίστες του MotoGP. 

O Pecco δεν τα κατάφερε καλά στο σκι
O Pecco δεν τα κατάφερε καλά στο σκι

Οι άνθρωποι του Ducati Corse υποσχέθηκαν ότι από τώρα άρχισαν να σκέφτηκαν για την αντίστοιχη εκδήλωση την επόμενη χρονιά. Το επόμενο ραντεβού πουΒestia 1ος, Ianieri 2os (Gazzetta), Meda 3os (SKY sport)

Βestia 1ος, Ianieri 2os (Gazzetta), Meda 3os (SKY sport)
δόθηκε είναι για την Σεπάνγκ της Μαλαισίας, όπου θα γίνουν οι πρώτες σημαντικές φετινές δοκιμές των νέων αγωνιστικών μοτοσυκλετών Desmosedici GP 2023.

O Gigi Dall
O Gigi Dall'Igna δυνατός!
Ο
Ο
ΔΔ και Μπέστια πριν την εκκίνηση
ΔΔ και Μπέστια πριν την εκκίνηση
Ο νικητής με την αρραβωνιαστικιά Αλίκη
Ο νικητής με την αρραβωνιαστικιά Αλίκη

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Red Bull KTM Factory Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Prima Pramac Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα