• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Red Bull KTM Factory Racing
Για το 2023
Νέα 26/01/2023 - 12:53

Έφτασε και η σειρά της Red Bull KTM να κάνει την παρουσίαση των αναβατών και των μοτοσυκλετών της για το 2023.


Ο Αυστριακός κατασκευαστής έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP το 2017 και είναι γεμάτος αισιοδοξία για το 2023, όπου στοχεύει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η KTM ανανέωσε την σύνθεσή της στην εργοστασιακή της ομάδα για το 2023, με τον Jack Miller να έρχεται από την Ducati για να αντικαταστήσει τον Miguel Oliveira – ο οποίος πήρε και τις δύο νίκες της KTM το 2022 και θα αγωνιστεί με την RNF Aprilia φέτος – με τον Brad Binder για ομόσταυλο.

Η αυστριακή ομάδα διατήρησε σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη την εικόνα της μοτοσυκλέτας για το 2023, διατηρώντας το γνωστό της χρωματικό συνδυασμό πορτοκαλί και σκούρο μπλε και την επωνυμία χορηγίας της Red Bull.


Brad Binder: "Ήδη το διάλειμμα είναι πολύ μεγάλο, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην πίστα και θα ξεκινήσω ξανά την οδήγηση. Είναι ο τέταρτος χρόνος μου στην κατηγορία και νιώθω ότι η καλύτερη ευκαιρία μας μέχρι στιγμής να πετύχουμε πραγματικά κάτι θα είναι το 2023. Είμαστε έτοιμοι, οπότε ας φτάσουμε στη Sepang και ας δούμε τι θα μας φέρουν αυτές οι πρώτες μέρες".

Jack Miller: "Καλά συναισθήματα! Ενώνομαι ξανά με την οικογένεια της KTM, όλα αρχίζουν να νιώθουν μάλλον «αληθινά» τώρα. Σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό. Επιτέλους να δω τα χρώματα του 2023, τον εαυτό μου με τη φόρμα και όλη την προετοιμασία για τη σεζόν που έρχεται. Είναι εκπληκτικό να επιστρέφεις εδώ στην KTM και να ξαναβρίσκεις τους πάντες. Είναι μια ιδιαίτερη γεύση πριν ξεκινήσουμε τη δράση στη Μαλαισία".


Francesco Guidotti, Red Bull KTM Team Manager: "Σίγουρα η 2η θέση στο Πρωτάθλημα Ομάδων πέρυσι είναι κάτι που πρέπει να έχουμε ως σημείο εκκίνησης για το μέλλον. Είναι σημαντικό γιατί σημαίνει ότι η ομάδα συνεργάζεται καλά και η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη. Θα υπάρχουν 21 Grand Prix φέτος και θα είναι σημαντικό να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην πρώτη πεντάδα κάθε φορά και μετά θα έχουμε και τους αγώνες Sprint. Είμαστε εργοστασιακή ομάδα και ο μόνος στόχος που μπορούμε να έχουμε, ο μόνος στόχος, είναι ο τίτλος".

"Είναι εύκολο να το πεις αλλά όχι εύκολο να το κάνεις! Αυτός όμως είναι ο βασικός στόχος. Όλα πρέπει να είναι αποτελεσματικά, ειδικά τώρα που έχουμε λιγότερο χρόνο για να κάνουμε τις σωστές ρυθμίσεις σε διαφορετικές συνθήκες. Είναι ένα βασικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να είναι στενά συνδεδεμένη και αποτελεσματική για να αντιμετωπίσει αυτές τις καθημερινές προκλήσεις. Οι αναβάτες μας - ο Jack και ο Brad - είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός και η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή γιατί υπάρχουν δύο ξεχωριστές προσωπικότητες".

Pit Beirer, Διευθυντής KTM Motorsports: "Προχωράμε στην έβδομη σεζόν μας, αλλά αισθάνομαι ότι τα προηγούμενα έξι χρόνια ήταν καταπληκτικά όσον αφορά τo χτίσιμο του πρότζεκτ μας σε αυτό το επίπεδο και έχοντας ήδη αυτές τις νίκες και τα βάθρα στο τσεπάκι. Ήταν ένα τρελό ταξίδι και το απολαύσαμε πολύ, αλλά τώρα δεν αρκεί πια να «είμαστε εκεί» και να είμαστε μια καλή, οργανωμένη ομάδα. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα. Νιώθω πολύ σίγουρος με τους δύο αναβάτες που έχουμε στην ομάδα. Νιώθω ότι ο Brad και ο Jack είναι και οι δύο διαφορετικοί αλλά, στο τέλος της ημέρας, και οι δύο όμοιοι".

"Πιέζουν πολύ σκληρά και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε. Όπως πάντα, μπαίνουμε σε μια μακρά - και πολύ διαφορετική - αγωνιστική σεζόν με τόση δουλειά και προσπάθεια από τους ανθρώπους και τους συνεργάτες πίσω μας: από όλους τους μηχανικούς του εργοστασίου, την εξαιρετική ομάδα δοκιμών και νέους και έμπιστους χορηγούς. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε το 2023 να είναι καλύτερο από ποτέ".

 

Επόμενο άρθρο »

Wildcard συμμετοχή για τον Dani Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Campioni In Pista: Bestia – Pecco 1-0

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα