• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Ήταν ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσουμε τη σεζόν
Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλες τις συνθήκες
Νέα 27/02/2023 - 17:59

Η έναρξη της σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM δεν θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα για την Ducati στο Phillip Island μετά από τρεις νίκες και δύο δεύτερες θέσεις για την εργοστασιακή ομάδα. Ο Alvaro Bautista ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου παίρνοντας 62 στους 62 διαθέσιμους βαθμούς στην Αυστραλία, ενώ ο ομόσταυλός του, Michael Ruben Rinaldi, ανέκαμψε μετά από ένα δύσκολο Σάββατο για να πάρει δύο τερματισμούς στο βάθρο και το καλύτερο του αποτέλεσμα στο Phillip Island.

Ο Bautista έγραψε ιστορία όταν κέρδισε τον δεύτερο αγώνα, καθώς έγινε ο πρώτος αναβάτης στα WorldSBK που έκανε πέντε χατ-τρικ από τότε που εισήχθη το σχήμα των τριών αγώνων το 2019, ενώ είναι επίσης ο πρώτος αναβάτης που έκανε δύο χατ-τρικ στην ίδια πίστα. Οι 62 βαθμοί μεταφράζονται σε ένα προβάδισμα 28 βαθμών μπροστά από τον Andrea Locatelli, κατευθυνόμενοι στην Ινδονησία, ενώ οι αντίπαλοί του για τον τίτλο του 2022, Jonathan Rea και Toprak Razgatlioglu είναι τρίτος και έκτος αντίστοιχα.

Αντιδρώντας στο ιστορικό χατ-τρικ του, ο Bautista είπε: "Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η σεζόν. Είμαι χαρούμενος γιατί ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και στους τρεις αγώνες με τρεις διαφορετικές καταστάσεις". 

 


"Το Σάββατο με τη βροχή ήμασταν γρήγοροι και μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Την Κυριακή, το πρωί, με όχι κρύες συνθήκες αλλά πιο δροσερές από το απόγευμα και το μαλακό ελαστικό και με όλους να πιέζουν, ήμασταν επίσης ανταγωνιστικοί"


"Το απόγευμα ήταν τελείως διαφορετικά. Η πίστα ήταν πιο ζεστή και είχαμε τη σκληρή σύνθεση στο πίσω μέρος. Είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ να τα καταφέρω και να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση και μπορώ να είμαι πολύ συνεπής με τους χρόνους γύρω μου".


"Η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα ήταν εκπληκτική αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλες τις συνθήκες. Τώρα, πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και απλώς να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το συναίσθημα για την επόμενη φορά".

Επόμενο άρθρο »

Στα παρασκήνια της παρουσίασης της Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Bagnaia και Bastianini έχουν τις ίδιες δυνατότητες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα