• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Bagnaia και Bastianini έχουν τις ίδιες δυνατότητες
Nα παλέψουν για τον τίτλο
Νέα 27/02/2023 - 11:59

Ο Enea Bastianini μπαίνει στην εργοστασιακή ομάδα το 2023 μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Francesco Bagnaia, αφού εδωσε τη "μάχη" με τον Jorge Martin της Pramac για να διεκδικήσει την εργοστασιακή θέση που άδειασε ο Jack Miller.

Υπήρξαν πολλά σημεία ανάφλεξης της σχέσης των 2 Ιταλών κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2022, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Μαλαισία. Οι αψιχαμίες τους το 2022 προμηνύουν μεγάλες μάχες το 2023, όταν και οι 2 θα βρίσκονται πλέον στην εργοστασιακή ομάδα. Μια λύση για να αποφευχθεί ο "εμφύλιος" είναι μια ομάδα να ορίσει ουσιαστικά ποιός θα είναι ο βασικός αναβάτης της. 

 


Ο Paolo Ciabatti δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με την κατάσταση του νούμερο ένα αναβάτη στην ομάδα και πιστεύει ότι ο Bastianini θα είναι πιο «ήρεμος» το 2023 από ό,τι πέρυσι.


"Αυτό που έπρεπε να διευκρινιστεί είχε ήδη γίνει πέρυσι", δήλωσε ο Ciabatti. "Ο Enea ήθελε να αποδείξει ότι του άξιζε η επίσημη μοτοσυκλέτα".

"Τώρα που την έχει, η νοοτροπία του έχει αλλάξει και έχει καταλάβει ότι πρέπει να συνεργαστεί με τον Pecco. Τους βλέπουμε και τους δύο με τις ίδιες δυνατότητες να παλέψουν για όλα. Πέρυσι, ο Enea είχε διαφορετικό κίνητρο από τώρα. Ελπίζω να μην κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ήρεμοι γιατί ο Enea ξέρει ότι έχει μεγαλύτερη ευθύνη".

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Ήταν ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσουμε τη σεζόν

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Η μοτοσυκλέτα επιτρέπει πολύ περισσότερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα