• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto2 KAT
Pole position με νέο ρεκόρ γύρου για τον Αlonso Lopez
Νέα 01/04/2023 - 21:54

Από τις ΚΑΤ1 πέρασε ο Darryn Binder ως ο ταχύτερος αναβάτης στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων. Ο Νοτιοαφρικανός ξεπέρασε τους Celestino Vietti, Jeremy Alcoba και Sean Dylan Kelly που τερμάτισαν στη 2η, 3η και 4η θέση αντίστοιχα, παιρνώντας στις δεύτερες κατατακτήριες.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη των ΚΑΤ2, ο Filip Salac έχασε το μπροστινό στην 9η στροφή και βρέθηκε στο έδαφος. Ο Jake Dixon ανέβηκε στην κορυφή στα πρώτα στάδια, με λίγο λιγότερο από 9 λεπτά να απομένουν.


Καθώς οι αναβάτες επέστρεφαν στα pits πριν από τη 2η έξοδό τους, ο Salac έφερε την QJ Motor Kalex του πίσω στο γκαράζ, όπου οι μηχανικοί του κατάφεραν να την επισκευάσουν και να βγάλουν τον Τσέχο στην πίστα με πέντε λεπτά να απομένουν. Ο Salac τα έδωσε όλα και έφτασε μέχρι την 13η θέση.


Ως συνήθως, οι χρόνοι γύρου έπεσαν ραγδαία στα τελευταία στάδια. Ο Somkiat Chantra ξεπέρασε το περσινό απόλυτο ρεκόρ γύρου του Fermin Aldeguer, ένα ρεκόρ που δεν θα χαιρόταν για πολύ, καθώς ο Aron Canet πέρασε μπροστά αμέσως. 


Ο Αlonso Lopez όμως, ο οποίος είχε μόλις αλλάξει το πίσω ελαστικό του, έκανε έναν εκπληκτικό γύρο, και με το 1:42.472 πέρασε στην κορυφή, άρπαξε την pole position και έκανε νέο ρεκόρ γύρου, αφήνοντας τους Canet και Chantra στη 2η και 3η θέση.


Πίσω τους, θα ξεκινήσουν οι Jake Dixon, Pedro Acosta και Celestino Vietti, ενώ στην 3η σειρά της εκκίνησης βρίσκουμε τους Manuel Gonzalez, Tony Arbolino και Joe Roberts.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα