• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: MotoGP Αγώνας Sprint
Απίστευτη νίκη του Binder που ξεκίνησε 15ος!
Νέα 01/04/2023 - 22:05

Γεμάτος δράση ήταν ο δεύτερος αγώνας Sprint της ιστορίας, με τον κάτοχο της pole position, Alex Marquez να στρίβει πρώτος, ενώ ο Franco Morbidelli προσπάθησε να περάσει αλλά άνοιξε τη γραμμή του και έμεινε στη δεύτερη θεση. Πίσω τους ήταν οι Luca Marini και Marco Bezzecchi, οι οποίοι μάλιστα είχαν και μια μικρή επαφή.

Σύντομα, ο Brad Binder (ο οποίος είχε ξεκινήσει από τη 15η θέση!) και ο Maverick Viñales περάσανε τον Bezzecchi για να ανεβούνε στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Μπροστά, ο Morbidelli έκανε την κίνησή του στην 8η στροφή για να περάσει μπροστά, ενώ πιο πίσω ο Joan Mir είχε μια πτώση και αποσύρθηκε από τον αγώνα. 

Μπαίνουμε στο 2ο γύρο, όπου ο Bezzecchi εκμεταλλεύτηκε μια ταλάντωση που είχε ο Marquez για να περάσει μπροστά του. Η προσπάθεια απάντησης από τον Marquez οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα να χάσει άλλη μια θέση από τον Luca Marini.

Στον τρίτο γύρο, ο Brad Binder έκανε την κίνησή του και κατάφερε να περάσει τον Morbidelli για την πρώτη θέση και αμέσως άρχισε να κάνει μια μικρή διαφορά. 3 γύρους αργότερα, ο Bezzecchi και ο Marquez πάλευαν μεταξύ τους και αυτή τη μάχη εκμεταλλεύτηκε ο Francesco Bagnaia για να πραγματοποιήσει μια διπλή προσπέραση και να αρχίσει να κυνηγά τους πρωτοπόρους.

Ο "εμφύλιος" των Ducati δεν είχε τελειώσει, με τον Bezzecchi να περνάει και πάλι τον Bagnaia στον 8ο γύρο και τον Αlex Marquez να κάνει το πέρασμα, αλλά να δέχεται την απάντηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2022 ένα γύρο αργότερα.

Πιο μπροστά, ο Morbidelli δεν άντεξε την πίεση του Marini και έχασε τη δεύτερη θέση, ενώ λίγο μετά θα έχανε την θέση του στο βάθρο και από τον Bezzecchi που ανέβασε ρυθμό στα τελευταία στάδια. Εκεί ήταν που και ο Aleix Espargaro έχασε το μπροστινό και έπεσε στην 9η στροφή, βγαίνοντας εκτός αγώνα.

Ο Bezzecchi εν τω μεταξύ πέρασε και τον ομόσταυλό του, Marini, για να πάρει τη δεύτερη θέση, ενώ ο Binder έφτασε στην πρώτη, δική του και της ΚΤΜ, νίκη για το .2023. Ο Morbidelli πήρε την τέταρτη θέση, ενώ πίσω του εκτυλισσόταν μια μάχη για την πέμπτη θέση, ανάμεσα στους Bagnaia, Marquez και Viñales. Τελικά ο κάτοχος της pole position, Marquez έκανε μια πολύ ωραία κίνηση στον τελευταίο γύρο και πήρε την πέμπτη θέση, αφήνοντας τον Bagnaia έκτο και τον Viñales έβδομο. Τις βαθμολογούμενες θέσεις συμπλήρωσαν οι Jorge Martin και Fabio Quartararo, με τον Ισπανο να προσπερνά τον Γάλλο στον τελευταίο γύρο.

Επόμενο άρθρο »

Binder: Ήξερα ότι οι εκκινήσεις μου ήταν καλές

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα