• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: Ήξερα ότι οι εκκινήσεις μου ήταν καλές
Αλλά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο
Νέα 02/04/2023 - 11:41
Όντας χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες στο MotoGP, ο Brad Binder έμεινε απογοητευμένος την περασμένη σεζόν αφού τελείωσε το 20222 χωρίς νίκη, κάτι που έχει ήδη αλλάξει, στο δεύτερο Grand Prix του 2023.
 
"Σήμερα ήταν σίγουρα μια έκπληξη", είπε ο Binder. "Όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ομάδα μου. Ήξερα ότι οι εκκινήσεις μου είναι πολύ καλές από το Portimao και έκανα μια εξαιρετική εκκίνηση στον αγώνα  Sprint".
 
"Πίεσα πολύ σκληρά στις πρώτες τρεις/τέσσερις στροφές για να καλύψω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και όταν είδα ότι ήμουν στην τρίτη ή τέταρτη θέση, έπρεπε να κουνήσω λίγο το κεφάλι μου και να βεβαιωθώ ότι ήταν αληθινό. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς τα πήγαν τα πράγματα".
 
"Η ομάδα μου άλλαξε εντελώς τη μοτοσυκλέτα μου. Ένιωσα πολύ πιο άνετα και είχα πολύ περισσότερο κράτημα".
 
"Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την ομάδα μου και αύριο θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα ξανά έναν αγώνα, έχει περάσει καιρός".
 
Αν και ο Binder δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα από τον τρίτο γύρο και μετά, ο Νοτιοαφρικανός δέχτηκε έντονη πίεση από τον Bezzecchi στον τελευταίο γύρο.
 
"Είδα συν 0,5 δευτερόλεπτα στο ταμπλό μου, οπότε ήμουν αρκετά χαλαρός στον τελευταίο γύρο, αλλά στο τέλος της πίσω ευθείας άκουσα μια μοτοσυκλέτα ακριβώς από πίσω μου και είπα «ωχ σκατά»".
 
"Έπρεπε να τον μπλοκάρω. Προσπάθησα να ακολουθήσω την πιο σύντομη διαδρομή στον τελευταίο γύρο, έτσι ώστε αν ο Bezzecchi έκανε μια κίνηση θα έπρεπε να είναι μια μεγάλη κίνηση. Όταν πέρασα τη γραμμή, ενθουσιάστηκα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε αυτό από τη 15η θέση".

Επόμενο άρθρο »

Χάνει το σημερινό αγώνα ο Joan Mir

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα