• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez θα μπορούσε να πάει στην ΚΤΜ
Σύμφωνα με τον Oscar Haro
Νέα 08/04/2023 - 18:04

Ο Marc Marquez μπήκε στη σεζόν του 2023 αφοσιωμένος στη Honda, την ομάδα με την οποία είναι συνώνυμος, αλλά απείλησε στο ντοκιμαντέρ του Amazon "Μarc Marquez: ALL IN", ότι αν η μοτοσυκλέτα του δεν μπορεί να τον βοηθήσει στο να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να κοιτάξει αλλού.

Ο Marquez έχει συνάψει μια προσοδοφόρα συμφωνία μέχρι το τέλος του 2024 με τη Honda, αλλά υπάρχει μια φήμη στην χώρα του ότι θα μπορούσε να μεταβεί στην KTM.

"Ο πρώην μάνατζερ του Márquez, Emilio Alzamora, ας πούμε ότι, μετά από αυτό που συνέβη με τον Márquez, θέλει να κάνει έναν μικρό πόλεμο στον Márquez και προσφέρθηκε να γίνει μάνατζερ του [Pedro] Acosta", ανέφερε ο Haro. "Στην Ισπανία λέγεται ότι ο Márquez είναι πολύ θυμωμένος με τη Honda και ότι η Red Bull πιέζει ώστε η μοτοσυκλέτα με την οποία θεωρητικά ο Acosta θα έπρεπε να ανέβει στα MotoGP - μια KTM - να δωθεί στον Márquez. Και να πάρει ο Acosta τη μοτοσυκλέτα του Márquez στο HRC".


"Αυτό είπαν οι δημοσιογράφοι, και το μοιράστηκαν μαζί μου – δεν ήξερα τίποτα, αλλά μου είπαν τα πάντα. Θα ήταν μια όμορφη ιστορία, ο πρώην μάνατζερ του Márquez να βοηθά τον Acosta βάζοντάς τον στη Honda και τον Márquez στην KTM".

Σύμφωνα με τον Haro, η δυσαρέσκεια του Márquez με τη Honda μπορεί να ξεπερνάει το θέμα της απόδοσης: "Δεν έχω μιλήσει με τον Marc ή τον Álex [Rins], αλλά ξέρω πολύ καλά ότι ο Marc είναι αναστατωμένος. Ο Marc είναι κτητικός με την ομάδα του, είναι κτητικός με ό,τι (ανταλλακτικό) δοκιμάζει. Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένος ή χαρούμενος που επέτρεψαν στον Álex Rins να δοκιμάσει το πλαίσιο και το πιρούνι του".

"Ο Marc βρήκε ένα διαφορετικό πλαίσιο με λίγο πιο πολύ πίσω κράτημα, το οποίο του άρεσε – αγωνίστηκε με αυτό στην Πορτογαλία και ήταν πολύ δυνατός". 


"Καθώς ο Stefan Bradl δεν θα αγωνιζόταν στο Termas de Río Hondo, η Honda πήρε την απόφαση να δώσει αυτό το πλαίσιο στον Álex Rins. Άρεσε στον Rins. Το πρόβλημα είναι ότι ο Rins θέλει τώρα ένα τέτοιο πλαίσιο και ο Marc δεν θα είναι πολύ χαρούμενος που το δοκίμασε ο Rins".

Επόμενο άρθρο »

"Ή λύνετε το πρόβλημα ή δεν ερχόμαστε το 2024"

« Προηγούμενο άρθρο

Carlos Checa: Δεν περιμέναμε ότι ο Rossi θα κέρδιζε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα