• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ακύρωση του 1ου Αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών
Ανακοίνωσε η ΑΜΟΤΟΕ
Νέα 11/04/2023 - 14:10


Δυστυχώς, από ότι βλέπουμε, πάμε για άλλη μια χρονιά με ουσιαστική υποβάθμιση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μετά από την ανακοίνωση της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ για την ακύρωση του πρώτου αγώνα του Πρωταθλήματος που είχε προγραμματισθεί για τις 22-23/4 στην Τρίπολη. 

Οπότε πάμε για ένα πρωτάθλημα με δυο διπλούς αγώνες στην πίστα των Σερρών που θα γινούν παράλληλα με το Βαλκανικό πρωτάθλημα BMU και την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα λυθεί το πρόβλημα της Τρίπολης και θα γίνει και εκεί αγώνας.

Θυμίζουμε εδώ ότι το πρόγραμμα Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας που είχε ανακοινώσει η ΑΜΟΤΟΕ για το 2023 δεν περιλάμβανε αγώνα στα Μέγαρα με την αιτιολογία ότι η συγκεκριμένη πίστα δεν έχει άδειά λειτουργίας. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Μέγαρα θα λύσουν άμεσα αυτό το πρόβλημα, οπότε ίσως γίνει και εκεί κάποιος αγώνας, πιθανόν αντικαθιστώντας την ακυρωμένη Τρίπολη. 

Τελικά όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση η μόνη πρακτικά ορατή λύση είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU.   

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο προγραμματισμένος αγώνας Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης για 22-23/4 ακυρώνεται καθώς το ΓΕΑ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα της Ομοσπονδίας, σχετικά με τα έργα συντήρησης – βελτίωσης που πρέπει να γίνουν στον συγκεκριμένο χώρο, και ως εκ τούτου τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια για τις απαραίτητες ενέργειες δεν διασφαλίζουν μια άρτια διοργάνωση.

Συνεπώς, ο εναρκτήριος αγώνας του Πρωταθλήματος θα γίνει 9-10-11 Ιουνίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών μαζί με το BMU.

 

Επόμενο άρθρο »

F1 και MotoGP στην ίδια πίστα, το ίδιο Σαββατοκύριακο;

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό ξεκίνημα για το Πρωτάθλημα Trial 2023 στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα