• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Diogo Moreira
Νέα 14/04/2023 - 18:58

Ο Diogo Moreira κυριάρχησε στις ΕΔ1 του Grand Prix Red Bull της Αμερικής, καθώς οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα για να ξεκινήσουν το τρίτο Grand Prix της χρονιάς. Με 2:16.908, ο Βραζιλιάνος προηγείται με 0,272 δευτερόλεπτα διαφορά, μπροστά από τους Jaume Masia και Ayumu Sasaki.


Ο νεαρός Βραζιλιάνος έκανε δυνατή εμφάνιση, δείχνοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει του Σαββατοκύριακου. Ο νικητής του πορτογαλικού Grand Prix, Daniel Holgado, ήταν επίσης δυνατός, βάζοντας την KTM του στην 4η θέση, μπροστά από τον Deniz Öncü που ολοκλήρωσε την πρώτη 5άδα.


Ο νικητής της Αργεντινής, Tatsuki Suzuki, πήρε την έκτη θέση, παρά μια πτώση που είχε στα αρχικά στάδια, ενώ πίσω του ήταν ο Ivan Ortola. 


O Jose Antonio Rueda, στην πρώτη του επαφή με την Circuit of The Americas τερμάτισε στην 8η θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι David Salvador και Stefano Nepa. 


Με αρκετές πιθανότητες η βροχή να κάνει την εμφάνισή της κατά τις ΕΔ2, αλλά και τις ΕΔ3 του Σαββάτου, οι θέσεις στην πρώτη 14άδα ήταν κρίσιμες για την πρόκριση απευθείας στις ΚΑΤ2 και αυτές συμπλήρωσαν οι Romano Fenati, David Alonso, Xavier Artigas και Ryusei Yamanaka.

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of the Americas – Brembo, από τα 360 στα 66 χιλιόμετρα σε 6,4 δευτερόλεπτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα