• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: Moto2 ΕΔ1
O Jake Dixon στην κορυφή
Νέα 14/04/2023 - 19:14

Ο Jake Dixon ξεκίνησε δυναμικά το Σαββατοκύριακο στο Τέξας, ανεβαίνοντας στην κορυφή των ΕΔ1 της Moto2. Τον Βρετανό ακολούθησε από κοντά ο Somkiat Chantra, με τον Filip Salac να καταβάλλει σθεναρή προσπάθεια για να πάρει την 3η θέση.


Παρά την απειλή της βροχής, η πίστα παρέμεινε στεγνή για τους αναβάτες της Moto2. Ο Barry Baltus έθεσε τον ρυθμό κατά τα πρώτα στάδια και πρωτοστάτησε μέχρι να έρθουν οι επιθέσεις χρόνου από τους " δυνατούς" αναβάτες κατά το τελευταίο τέταρτο. Ο Dixon άνοιξε τον δρόμο, φτάνοντας στην κορυφή με τους Chantra, Salac και Pedro Acosta να τον καταδιώκουν, με τον Ισπανό να παίρνει την τέταρτη θέση. Ο Alonso Lopez απείλησε επίσης τις πρώτες θέσεις ολοκληρώνοντας τις ΕΔ1 στην 5η θέση.


Ο Aron Canet ήταν δυνατός στα μέσα των ΕΔ1 και τελικά πήρε την 6η θέση, μπροστά από τον Barry Baltus. Όγδοος ήταν ο Fermin Aldeguer, βάζοντας και τις 2 μοτοσυκλέτες του Luca Boscoscuro στην πρώτη δεκάδα, την οποία συμπλήρωσαν οι Tony Arbolino και Jeremy Alcoba. 


Με αρκετές πιθανότητες η βροχή να κάνει την εμφάνισή της κατά τις ΕΔ2, αλλά και τις ΕΔ3 του Σαββάτου, οι θέσεις στην πρώτη 14άδα ήταν κρίσιμες για την πρόκριση απευθείας στις ΚΑΤ2 και αυτές συμπλήρωσαν οι Sam Lowes, Bo Bendsneyder, Manuel Gonzalez και Joe Roberts. 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα