• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: MotoGP ΕΔ1
Πρώτος ο Luca Marini
Νέα 14/04/2023 - 20:31

Ο Luca Marini βρέθηκε στην κορυφή των ΕΔ1 των MotoGP της Αμερικής 2023 σε μια συννεφιασμένη Circuit of The Americas στο Austin του Τέξας.

Η πιθανότητα βροχής το απόγευμα έδωσε επιπλέον κίνητρο για μια θέση στην πρώτη δεκάδα κατά τις ΕΔ1, με τον ομόσταυλο του Marini, Marco Bezzecchi, μεταξύ εκείνων που χρειάζονται στεγνές ΕΔ2 σήμερα το απόγευμα για να αποφύγουν ένα πέρασμα από τις ΚΑ1 το Σάββατο.

Ο Marc Marquez μπορεί να απουσιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά το όνομα Marquez ήταν ακόμα στην κορυφή των φύλλων χρόνου μετά από δέκα λεπτά χάρη στον αδερφό του, Alex.

Ο αναβάτης της Gresini Ducati, τρίτος στο βρεγμένο τελευταία φορά στο Termas de Rio Hondo, συνέχισε να βελτιώνεται και είχε τον έλεγχο στα μεσαία στάδια, πριν τελικά τον ρίξει ο Fabio Quartararo, ο οποίος είχε την πρώτη θέση μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά ξεκίνησαν οι επιθέσεις και ήταν ο Maverick Viñales που βρέθηκε πρώτος στην κορυφή, πριν τον εκθρονίσει ο Luca Marini.

Ο Quartararo πέρασε και πάλι για λίγο στην πρώτη θέση, αλλά ο αναβάτης της Yamaha τελικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον Marini με τους Johann Zarco, Alex Marquez και Jack Miller (ο οποίος είχε μάλιστα και πτώση) να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα, όλοι με τα μαλακά ελαστικά.

Ο Jorge Martin ήταν ο κορυφαίος αναβάτης με μεσαία στην έκτη θέση, ακολουθούμενος από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Francesco Bagnaia, ο οποίος ήταν για μεγάλο μέρος των ΕΔ1 μέσα στην τριάδα. 


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Maverick Viñales, Takaaki Nakagami και Brad Binder.

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα