• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: MotoGP ΕΔ2
O Jorge Martin περνάει στην 1η θέση
Νέα 15/04/2023 - 11:39

Ο Jorge Martin ήταν ο ταχύτερος της Παρασκευής στην Circuit of The Americas για την κατηγορία MotoGP στο Grand Prix του Austin, με τους Francesco Bagnaia και Alex Rins να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.
Οι χρόνοι άργησαν να κατέβουν, με τον Marini να μένει στην πρώτη θέση των συνδυασμένων μέχρι τα μισά των ΕΔ2, όταν ο Jorge Martin πέρασε στην κορυφή.

Ο Ισπανός εξακολουθούσε να κρατά την πρώτη θέση μέχρι που ξεκίνησαν οι επιθέσεις στο χρόνο τα τελευταία 15 λεπτά. Ο Joan Mir αιφνιδίασε τους πάντες, βάζοντας την Repsol Honda του στην κορυφή, όμως γρήγορα έγιναν εναλλαγές εκεί μεταξύ των Alex Rins, Aleix Espargaro, Maverick Vinales, Luca Marini και Pecco Bagnaia, πριν φτάσουμε στους τελευταίους γύρους.

Τότε ήταν που ο Martin ακολούθησε τον Alex Marquez και έγραψε 2:02.178, πλησιάζοντας το ρεκόρ που ο ίδιος έχει πετύχει, ενώ μια πτώση για τον ομόσταυλό του, Johann Zarco (που προκάλεσε επίσης την πτώση του Mir όταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020 προσπάθησε να αποφύγει την πεσμένη μοτοσυκλέτα του Γάλλου) έφερε κίτρινες σημαίες για να ακυρώσει τους τελευταίους γύρους μερικών αναβατών.

Οι Alex Rins, Luca Marini και Alex Marquez συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα με τον Vinales να είναι η κορυφαία Aprilia στην έκτη. Ο Fabio Quartararo έσωσε μια πτώση κάνοντας οριακά "ροντέο" πάνω στη μοτοσυκλέτα του και τελικά κατάφερε με την τελευταία του έγκυρη προσπάθεια να ανέβει στην 7η θέση. 
Πίσω του ήταν ο Brad Binder και ο Aleix Espargaro, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Jack Miller. 

Ο Miguel Oliveira και ο Augusto Fernandez είχαν πτώσεις (ο Πορτογάλος 2 φορές), χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Marco Bezzecchi θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1, καθώς κατέλαβε την 11η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Jorge Martin: Eίμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα