• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: Moto2 ΕΔ2
O Acosta στην πρώτη θέση
Νέα 14/04/2023 - 23:34

Ο Pedro Acosta τελείωσε με εκπληκτικό τρόπο την πρώτη μέρα δοκιμών για το Grand Prix των Η.Π.Α., καθώς ο Ισπανός έφτασε στην κορυφή στα τελευταία στάδια, με 2:09.856. Παρά τη γενναία του προσπάθεια, ο Tony Arbolino έμεινε στη δεύτερη θέση, με τον Aron Canet να σημειώνει τον 3ο ταχύτερο χρόνο.

Στα αρχικά στάδια η βροχή έκανε την εμφάνισή της, με τις συνθήκες όμως να βελτιώνονται καθώς προχωρούσε η ώρα. Αλλά, με είκοσι λεπτά να απομένουν, η βροχή άρχισε για άλλη μια φορά και λίγοι αναβάτες μπόρεσαν να βελτιώσουν τους πρωινούς τους χρόνους γύρου. Αυτό συνέβαινε μέχρι που οι συνθήκες άλλαξαν για άλλη μια φορά στα τελευταία στάδια και οι χρόνοι άρχισαν πάλι να κατεβαίνουν.

Βελτιώνοντας δραματικά τον χρόνο του, ο Acosta έκανε το μόνο 2:09 της ημέρας και άρπαξε την πρώτη θέση σε αυτά τα τελικά στάδια. Ο Arbolino, ο Canet και ο Joe Roberts είχαν επίσης δυναμικά τελειώματα στις ΕΔ2, με τον Αμερικανό να ξεκινά το Grand Prix της πατρίδας του καταλαμβάνοντας την 4η θέση την πρώτη μέρα.


 Ο ταχύτερος του πρωινού, Jake Dixon, έκλεισε την πρώτη πεντάδα, με τον συμπατριώτη του, Sam Lowes, να ακολουθεί. Ο Albert Arenas έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Somkiat Chantra στους συνδυασμένους, χάρη στον πρωινό του χρόνο. 


Την δεκάδα έκλεισαν οι Barry Baltus και Filip Salac, ενώ μαζί τους στις ΚΑΤ2 περνάνε επί του παρόντος οι Bo Bendsneyder, Darryn Binder, Alonso Lopez και Fermin Aldeguer. 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα