• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 KAT
Pole position για τον Ayumu Sasaki
Νέα 13/05/2023 - 15:57

Ο Ayumu Sasaki είχε για άλλη μια φορά μια απίστευτη απόδοση στις κατατακτήριες, καθώς ο Ιάπωνας αναβάτης πήρε την pole position στο SHARK Grand Prix de France με ένα εκπληκτικό 1:41.630. Ο Diogo Moreira εξασφάλισε τη 2η θέση στην πρώτη σειρά 0,309 δευτερόλεπτα μακριά από τον Sasaki, με τον Daniel Holgado ακριβώς στην ουρά του Βραζιλιάνου στην 3η θέση.

Ο Sasaki πρωτοστάτησε καθώς οι αναβάτες επέστρεφαν στα pits πριν από τη 2η και τελευταία τους έξοδο στην πίστα. Οι γρήγοροι γύροι ερχόντουσαν από κάθε κατεύθυνση καθώς μπαίναμε στα τελευταία λεπτά. Ο Andrea Migno, ο Holgado και ο Moreira προσπάθησαν να απειλήσουν τον Sasaki, αλλά ο Ιάπωνας αναβάτης διέλυσε κάθε ελπίδα τους, καθώς κατέβασε τον χρόνο του κατά 0,4 δευτερόλεπτα στον τελευταίο του γύρο.

Ο Deniz Öncü άρπαξε την 4η θέση, ενώ ο Migno, παρά την πτώση του στο τέλος, κατάφερε να πάρει την πέμτη θέση, με τον νικητή των 2 τελευταίων αγώνων, Ivan Ortola, να βάζει τον εαυτό του στην 6η θέση. Η τρίτη σειρά αποτελείται από τους Jaume Masia, Xavier Artigas και Romano Fenati, ενώ ο rookie, Syarifuddin Azman, ολοκληρώνει την πρώτη 10άδα.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα