• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto2 KAT
Pole position και νέο ρεκόρ γύρου για τον Sam Lowes
Νέα 13/05/2023 - 16:07

Ο Sam Lowes ήταν ο μόνος αναβάτης που έφτασε στο 1:35 στις κατατακτήριες στο SHARK Grand Prix de France, καθώς το 1:35.791 του Βρετανού του εξασφάλισε ένα νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου καθώς και την pole position με 0,245 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Alonso Lopez, ο οποίος έκανε μια ισχυρή προσπάθεια να πάρει τη 2η θέση, ενώ η Elf Marc VDS έβαλε και τους δύο αναβάτες στην πρώτη σειρά με τον Tony Arbolino να αρπάζει τhn 3η θέση. 

Ο Lowes σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 5 λεπτά να απομένουν και παρά τις έντονες προσπάθειες των Lopez, Arbolino και Filip Salac, κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Οι κόκκινες σημαίες βγήκαν με την καρό σημαία να έχει πέσει, όταν ο Aron Canet έπεσε στη 2η στροφή και η μοτοσυκλέτα του έφτασε μέχρι τη μέση της πίστας στην 3η στροφή. 


Ο Salac θα είναι επικεφαλής της 2ης σειράς της σχάρας εκκίνησης, μπροστά από τον Pedro Acosta, με τον Celestino Vietti να ολοκληρώνει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Ο ταχύτερος των ΕΔ3, Somkiat Chantra, θα ξεκινήσει από την κεφαλή της τρίτης σειράς, μπροστά από τους Jake Dixon και Manuel Gonzalez, με τον Barry Baltus να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα