• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Johann Zarco
Νέα 14/05/2023 - 11:25

O Johann Zarco έφτασε στην κορυφή του ζεστάματος το πρωί της Κυριακής στο Le Mans, χάρη στην τελευταία του προσπάθεια, την οποία ολοκλήρωσε σε 1:31.888. Αυτό ήταν αρκετό για να τον φέρει 65 χιλιοστά μπροστά από τον Brad Binder, ενώ ο Luca Marini συνέχισε την καλή του εμφάνιση, παίρνοντας την 3η θέση. 

Ο Maverick Viñales ήταν η κορυφαία Aprilia στην 4η θέση, μπροστά από τον Alex Marquez. O Fabio Quartararo ξεκίνησε σε θετική νότα την Κυριακή στο Grand Prix της πατρίδας του, φτάνοντας στην 6η θέση του ζεστάματος και όντας για άλλη μια φορά η κορυφαία Yamaha. Από την άλλη ο Jack Miller θα ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, έχει αποδείξει ότι έχει το ρυθμό και στο ζέσταμα ήταν 7ος. 

Ο νικητής του χθεσινού αγώνα Sprint, Jorge Martin, έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Francesco Bagnaia και Fabio Di Giannantonio. Η κορυφαία Honda ήταν για άλλη μια φορά ο Marc Marquez, στη 12η θέση, ο οποίος δήλωσε μετά το ζέσταμα ότι έχει αρχίσει να αισθάνεται μια κούραση και δεν μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει. 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Τί είπε ο Bagnaia στον Μarquez μετά τον αγώνα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα