• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia και Viñales μιλούν για το μεταξύ τους περιστατικό
Νέα 14/05/2023 - 21:03

Ο Maverick Viñales και ο Francesco Bagnaia πάλευαν για την τρίτη θέση στον πέμπτο γύρο του Grand Prix της Κυριακής στο Le Mans,  ζευγάρι συγκρούστηκε και κατέληξαν και οι δύο στην αμμοπαγίδα. Υπήρξαν μερικά σπρωξίματα εκεί και οι αναβάτες χωρίστηκαν από τους κριτές, πριν δώσουν τα χέρια επιστρέφοντας στα pits.

"Όχι, δεν είμαι θυμωμένος με τον Maverick", ανέφερε ο Bagnaia. "Δεν μου άρεσε η αντίδραση του στην αμμοπαγία γιατί, για μένα, ήταν λίγο επιθετική. Αλλά όταν έχεις αυτή την αδρεναλίνη, μπορεί να συμβεί".

"Όταν πέφτεις επειδή σε χτύπησε ένας αναβάτης ή όταν πέφτεις και χτυπάς άλλους αναβάτες, θυμώνεις περισσότερο γιατί νιώθεις ότι έχεις καταστρέψει τον αγώνα σου ή ότι έχεις καταστρέψει τον αγώνα ενός άλλου αναβάτη. Οπότε, δεν είμαι θυμωμένος μαζί του. Το θεωρώ σαν ένα ατυχές περίστατικό, ένα αγωνιστικό συμβάν. Οπότε, δεν είμαι θυμωμένος μαζί του".


"Από την δική μου οπτική, με προσπέρασε πολύ καθαρά, αλλά ήταν λίγο εκτός γραμμής. Ήμουν στην εσωτερική, στη γραμμή μου και όταν επέστρεψε προσπάθησε να έχει την κανονική του γραμμή. Αλλά ήμουν εκεί", είπε ο Bagnaia. "Έτσι ίσως μπορούσα να τα καταφέρω καλύτερα και ίσως έπρεπε να κλείσω το γκάζι. Ή ίσως έπρεπε να σκεφτεί ότι ήμουν εκεί".


"Ήταν ατυχείς συνθήκες και ένα πράγμα που με κάνει να χαμογελάω είναι ότι συνέβη από δύο από τους πιο καθαρούς αναβάτες στο grid. Έτσι μπορεί να συμβεί σε όλους".

"Δυστυχώς, συγκρουστήκαμε στο χειρότερο σημείο», είπε από την πλευρά του ο Viñales. "Είναι κρίμα γιατί τον πέρασα πολύ καθαρά, αλλά, κατά την άποψή μου, θα μπορούσε να είχε αφήσει λίγο χώρο σε αυτή την αλλαγή κατεύθυνσης. Αλλά είναι κρίμα γιατί και οι δύο δεν πήραμε βαθμούς σε ένα Σαββατοκύριακο όπου νιώσαμε ότι είχαμε πολλές δυνατότητες".

"Δεν ήξερα πού ήταν ο άλλος αναβάτης, νομίζω ότι μπορούσε να με δει λίγο όταν άλλαζε κατεύθυνση. Αλλά είναι πάντα περίπλοκο, έχουμε διαφορετική άποψη, νομίζω ότι οι αγωνοδίκες πρέπει να αποφασίσουν. Αλλά, τελικά, για μένα, είναι ένα αγωνιστικό περιστατικό. Τίποτα παραπάνω".

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Ένιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα