• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Ένιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα
Αλλά δεν περίμενα ότι θα έκανα τέτοιου είδους αγώνα
Νέα 14/05/2023 - 21:58

Ο Marco Bezzecchi κυριάρχησε στον αγώνα του Le Mans της Κυριακής στο 1000ο Grand Prix του MotoGP, αφού πήρε το προβάδισμα στον 11ο γύρο των 27 και πήρε την καρό σημαία 4,2 δευτερόλεπτα μακριά από τους υπόλοιπους.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του φέτος και με τον επικεφαλής του πρωταθλήματος, Fransesco Bagnaia να μην τερματίζει τον αγώνα, ο Bezzecchi βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω του στη βαθμολογία.

Μετά την παρθενική του νίκη στην Αργεντινή τον περασμένο μήνα, ο Bezzecchi είπε ότι ήταν πολύ νωρίς για να σκεφτεί κανείς για το Πρωτάθλημα.

Ερωτηθείς στο Le Mans εάν τώρα έχει αλλάξει γνώμη, δεδομένης της σταθερής σεζόν που έχει, ο Bezzecchi είπε: "Λοιπόν, είναι καλό να είμαι κοντά στον Pecco αυτή τη στιγμή. Αλλά ειλικρινά δεν σκέφτομαι ακόμα το πρωτάθλημα. Πρώτα απ 'όλα, βλέπουμε ότι με το να έχουμε τον αγώνα Sprint και τον κύριο αγώνα το ίδιο Σαββατοκύριακο, είναι πολύ εύκολο να χάσεις τα πάντα πολύ γρήγορα".

"Λοιπόν, θέλω απλώς να συνεχίσω έτσι, να σκέφτομαι Σαββατοκύριακο με Σαββατοκύριακο, αγώνα με αγώνα, να απολαμβάνω τη μοτοσυκλέτα μου με τα παιδιά στην ομάδα που είναι φανταστικά. Τώρα πάμε στο Mugello, οπότε θα είναι ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο".

 

Ο Bezzecchi ήταν έβδομος στον αγώνα Sprint και ένιωθε ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο Grand Prix, αλλά παραδέχεται ότι «δεν περίμενε» ότι θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη.

"Ήταν μια απίστευτη μέρα για μένα", πρόσθεσε. "Ειλικρινά σήμερα το πρωί δεν περίμενα να κάνω τέτοιου είδους αγώνα. Αλλά ήδη χθες ένιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα και ήξερα ότι με μια καλή εκκίνηση θα μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο - προφανώς δεν περίμενα μια νίκη, αλλά σίγουρα (περίμενα) έναν καλό αγώνα".

"Σήμερα όταν ξεκίνησα είδα ότι ήμουν πιο γρήγορος από τους αναβάτες μπροστά μου. Αλλά φοβόμουν λίγο για τη θερμοκρασία του μπροστινού ελαστικού γιατί με αυτό το μπροστινό ελαστικό ήμουν λίγο στο όριο για το στυλ οδήγησης μου".

"Αλλά μπόρεσα να τους προσπεράσω, μόλις μπήκα στο προβάδισμα, μπόρεσα να έχω ένα καλό ρυθμό και ένιωθα πολύ καλά με τη μοτοσυκλέτα μου και μπόρεσα να ξεφύγω".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Προτιμώ να πέσω παλεύοντας για το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia και Viñales μιλούν για το μεταξύ τους περιστατικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα