• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Όχι άλλες αλλαγές
Θα συνεχίσουμε με τη βάση του 2021
Νέα 15/05/2023 - 15:55

Μετά από ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με χαμηλά σκορ, αυτή τη φορά μπροστά στους οπαδούς του στο Le Mans στο MotoGP, ο Fabio Quartararo λέει ότι αποφάσισε να ακολουθήσει τις ρυθμίσεις της Yamaha για το 2021 για το άμεσο μέλλον.

Αφού και πάλι δεν κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2 - και έχοντας απορρίψει το πλαίσιο, την εξάτμιση και τα αεροδυναμικά μέρη από το τεστ της Jerez - o Fabio Quartararo αποκάλυψε ότι οι ρυθμίσεις του 2021 χρησιμοποιήθηκαν από τον γαλλικό αγώνα Sprint και μετά:

"Αισθάνομαι λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα δεν αισθάνομαι υπέροχα. Αλλά πολύ καλύτερα από όλα όσα έχουμε δοκιμάσει", είπε.

Ο Quartararo έπεσε στον αγώνα Sprint ενώ βρισκόταν στην 8η θέση, προτού φέρει την M1 του στην έβδομη θέση στον αγώνα της Κυριακής, σε ένα αγώνα γεμάτο πτώσεις, όπου τερμάτισαν μόλις 13 αναβάτες.

"Νομίζω ότι το σχέδιο τώρα - και αυτό είναι που αποφασίσαμε με την ομάδα - είναι ότι από την αρχή της χρονιάς δοκιμάζουμε χιλιάδες πράγματα, ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα. Και τώρα αποφασίζουμε να προχωρήσουμε με τις ρυθμίσεις του 2021 και θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε τυχόν προβλήματα και θα δούμε πως θα πάει".

"Αλλά έχουμε δοκιμάσει πολλά πράγματα στη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο που είχαμε είναι πάντα να φέρουμε τη βάση που είχαμε πριν από δύο χρόνια. Λοιπόν αποφασίζουμε να κρατήσουμε τη μοτοσυκλέτα έτσι και με αυτό τον τρόπο θα προχωρήσουμε".

Ο Γάλλος, που ήταν επικεφαλής της βαθμολογίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε αυτό το στάδιο πέρυσι, έχει ανέβει μόνο σε ένα βάθρο αυτή τη σεζόν και απέχει 45 βαθμούς από τον επικεφαλής, Francesco Bagnaia.

"Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ μακριά [για να σκεφτούμε τον τίτλο], αλλά νιώθω απογοητευμένος γιατί θα μπορούσα να έχω καταφέρει να έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα [εδώ]", είπε. "Επειδή, τελικά, αυτό που ισχύει είναι ότι σήμερα και χθες, ακόμη και στον αγώνα Sprint, ο ρυθμός μου δεν ήταν τόσο κακός".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο λάθη

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ προσέλευσης θεατών στο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα