• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο λάθη
Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα
Νέα 15/05/2023 - 19:32

Παρά το γεγονός ότι ήταν γρήγορος στις ελεύθερες δοκιμές και στις κατατακτήριες, και βρεθηκε μπροστά στα πρώτα στάδια και στους δύο αγώνες, ο Jack Miller έφυγε από τη Γαλλία και το Le Mans με άδεια χέρια, από άποψη βαθμών.

Αφού έπεσε από την τρίτη θέση στον 2ο γύρο του Sprint με μεσαίο μπροστινό ελαστικό, ο Miller επέστρεψε στο μαλακό για το Grand Prix της Κυριακής.

Ο Αυστραλός πέρασε τον Marc Marquez, βάζοντας την Red Bull KTM του στο προβάδισμα από τον 3ο έως τον 10ο γύρο.

Αλλά ακριβώς τη στιγμή που ο Miller φαινόταν ότι θα μπορούσε να φτάσε σε μια παρθενική νίκη με την RC16, οι αντίπαλοί του «φαίνονταν να μπορούν να ανεβάσουν τον ρυθμό τους σε άλλο επίπεδο".

Ο Miller έπεσε γρήγορα στην έβδομη θέση και πέρασε τα τελευταία στάδια σε μια μάχη με τον ομόσταυλό του, Brad Binder, πριν πέσει με τρεις γύρους να απομένουν.

"Προφανώς δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσουμε τα πράγματα εδώ", είπε ο Miller. "Είχαμε εξαιρετικό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο και κάναμε μερικούς αξιοπρεπείς γύρους, αλλά όταν οι άλλοι πέρασαν, φαινόταν ότι μπορούσαν να βρουν έξτρα ταχύτητα".

"Έχανα λίγο το ρυθμό μου, αλλά και διατηρούσα την αριστερή πλευρά του ελαστικού και ήξερα ότι μου είχε μείνει λίγο στο τέλος. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα πάρα πολύ το κερμπ στο εσωτερικό της στροφής 4 και αυτό ήταν".


"Προσπάθησα να ανέβω πάλι στη μοτοσυκλέτα και να κερδίσω έστω έναν βαθμό, να φύγω από το Σαββατοκύριακο με κάτι, αλλά δεν θα γινόταν έτσι".

Ο Miller, ταχύτερος την Παρασκευή και τέταρτος στις κατατακτήριες, πρόσθεσε:

"Είχα ένα καλό συναίσθημα όλο το Σαββατοκύριακο, η μοτοσυκλέτα δούλευε καλά όλο το Σαββατοκύριακο, πήρα μια ηλίθια απόφαση [το Σάββατο] με το μεσαίο μπροστινό ελαστικό και στέρησα από τον εαυτό μου ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα στον αγώνα Sprint".

"Την Κυριακή έβαλα και πάλι το μαλακό μπροστινό και ένιωσα πάλι καλά καθόλη τη διάρκεια. Είχε τουλάχιστον καλή ανατροφοδότηση". 


"Ήταν ένα Σαββατοκύριακο μόνο με λάθη από πλευράς μου. Κάτι που δεν είναι αρκετά καλό, ζητώ συγγνώμη από την ομάδα και από όλους γι' αυτό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο Mugello".

Ο Miller έχει πλέον πέσει στην έβδομη θέση στη βαθμολογία, σε ισοβαθμία με τον Maverick Viñales, ο οποίος επίσης δεν τερμάτισε τον αγώνα της Κυριακής μετά το περιστατικό με τον Pecco Bagnaia.

Επόμενο άρθρο »

Martin: Απόλαυσα την μάχη με τον Marc

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Όχι άλλες αλλαγές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα