• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Απόλαυσα την μάχη με τον Marc
Μαθαίνεις πολλά παλεύοντας μαζί του
Νέα 16/05/2023 - 11:09

Ο Jorge Martin κέρδισε τον αγώνα Sprint του Le Mans και τερμάτισε δεύτερος στο Grand Prix την Κυριακή για να καταγράψει το πρώτο του βάθρο σε Grand Prix αυτή τη σεζόν.

Το βάθρο ήρθε μετά από μια μάχη με τον Marc Marquez, οποία έληξε με την πτώση του τελευταίου στον προτελευταίο γύρο.

Μετά τη σύγκρουση του Marquez με τον Martin στην Πορτογαλία, ο αναβάτης της Pramac λέει ότι η μάχη τους στο Le Mans ήταν ο καλύτερος τρόπος «για να λύσουμε τα προβλήματά μας».

"Είχα μια πολύ μεγάλη μάχη με τον Marc", είπε ο Martin την Κυριακή στη Γαλλία. "Το απόλαυσα πραγματικά, γιατί είχαμε μια στιγμή στο Portimao, οπότε ήταν [ο καλύτερος τρόπος] να λύσουμε τα προβλήματά μας στην πίστα".

"Ήταν γρήγορος, ήταν επιθετικός, αλλά δίναμε και οι δύο χώρο. Δοκίμασα μια κίνηση σε ένα μέρος που νόμιζα ότι ζοριζόταν λίγο, έκανε λάθος".

"Είμαι χαρούμενος για το βάθρο, το πρώτο μου βάθρο [σε grand prix] της σεζόν. Σίγουρα ήμουν γρήγορος στον αγώνα Sprint, αλλά το βάθρο της Κυριακής σημαίνει πολλά".

"Mετά τον αγώνα συναντηθήκαμε (με τον Marquez) και με συνεχάρη για τη μάχη. Νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο σκληρούς αναβάτες. Μελετούσα την μάχη του με τον Pecco για να προσπαθήσω να καταλάβω πώς να τον προσπεράσω".

 

Ο Martin παραδέχεται ότι η μάχη του με τον Marquez τον εμπόδισε τελικά από το να μπορέσε να κυνηγήσει τον Marco Bezzecchi για τη νίκη.

Αλλά λέει ότι αυτό αποδεικνύει ότι πρέπει να γίνει καλύτερος στο να προσπερνά και να διαχειρίζεται την πίεση των μπροστινών ελαστικών όταν οδηγεί πίσω από άλλους αναβάτες.

"Νομίζω ότι έχασα πολύ χρόνο", πρόσθεσε. "Ήταν ωραίο, το απόλαυσα πολύ, αλλά έχασα τις ευκαιρίες μου να φτάσω τον Marco (Bezzecchi), γιατί ένιωθα ότι ο ρυθμός μου ήταν πολύ πιο γρήγορος".

"Αλλά πρέπει να βελτιώσω τις προσπεράσεις, πρέπει να βελτιωθώ όταν οδηγώ με άλλους αναβάτες, επειδή δυσκολεύομαι με την πίεση του μπροστινού ελαστικού. Αλλά δεν πειράζει, πρέπει να μάθω. Νομίζω ότι μαζί του (με τον Marquez) έμαθα πολλά και ελπίζω να τα δείξω στους επόμενους αγώνες".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Οι αγώνες Sprint με βοηθούν

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο λάθη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα