• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: O Marc οδηγεί στο επίπεδο που είχε πριν τον τραυματισμό του
Νέα 18/05/2023 - 12:24

Ο Alberto Puig, όπως πολλοί, είδε τον Marquez να έχει εκπληκτική απόδοση στις κατατακτήριες και να παίρνει τη δεύτερη θέση στη σχάρα εκκίνησης του Le Mans.


Ενώ ο ομόσταυλός του, Joan Mir, και ο νικητής της COTA, Alex Rins, δυσκολεύτηκαν πολύ για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, ο Marquez μπόρεσε να παλέψει με τους Francesco Bagnaia και τον Jorge Martin, συμπεριλαμβανομένης μιας μονομαχίας με τον αναβάτη της Pramac που διήρκεσε μέχρι τον προτελευταίο γύρο πριν χάσει το μπροστινό στην 7η στροφή.

Όμως, παρά το ότι ήταν ένα Σαββατοκύριακο χωρίς βαθμούς για τον Marquez, ο Puig εντυπωσιάστηκε από το επίπεδο που έδειξε ο Marquez.

Μιλώντας στο MotoGP.com, ο Puig είπε: "Ο Marc έκανε έναν φανταστικό αγώνα. Δυστυχώς, στο τέλος του αγώνα κυνηγούσε ένα βάθρο και ήξερε ότι ο Zarco ήταν ακριβώς πίσω του και έτοιμος να πιέσει, οπότε ο Marc έπρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται".

"Ο χαρακτήρας ενός Πρωταθλητή είναι να προσπαθεί και να παίρνει πάντα το μέγιστο από οποιαδήποτε κατάσταση, αυτό ακριβώς έκανε ο Marc".

"Νομίζω ότι ο Marc οδηγεί τώρα στο ίδιο επίπεδο όπως πριν από τον τραυματισμό του πριν από τρία χρόνια. Οδήγησε θαυμάσια και έκανε το καλύτερο με αυτό που είχε".

Επόμενο άρθρο »

Σύμπραξη των 4 Ιαπώνων κατασκευαστών

« Προηγούμενο άρθρο

Ciabbati: O Martin θα μείνει σε εμάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα