• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 ΚΑΤ
Με νέο ρεκόρ και πάνω από 1 δευτερόλεπτο διαφορά ο Sasaki!
Νέα 17/06/2023 - 15:52

O Ayumu Sasaki ήταν πραγματικά ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπόλοιπους, καθώς οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα για τις κατατακτήριες του Γερμανικού Grand Prix. Ο Ιάπωνας έσπασε το ρεκόρ που ο ίδιος είχε κάνει χθες, σημειώνοντας 1:25.130 για να ξεπεράσει τον Deniz Öncü κατά 1.092 δευτερόλεπτα! Ο Ivan Ortola ολοκληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης, 1,1 δευτερόλεπτα πίσω από τον αναβάτη της Husqvarna.

O Sasaki έθεσε το αρχικό σημείο αναφοράς και στη συνέχεια έφτασε στο 1:26.181 στον δεύτερο γύρο του, του για να βρεθεί 0,3 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Öncü. Στη συνέχεια, ο Sasaki μπήκε στο 1:25 και ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο μακριά από τους υπόλοιπους, όταν τελείωσαν οι πρώτες προσπάθειες των αναβατών.

Πιέζοντας δυνατά, ο Öncü έκλεισε τοη διαφορά στα 0,2 δευτερόλεπτα καθώς μπήκαμε στο τελευταίο τρίλεπτο - με την πλειοψηφία των αναβατών να βρίσκοναι στα pits. Όπως συμβαίνει συχνά στη Moto3, οι τελευταίοι γύροι άλλαξαν τα πάντα, αλλά οι δύο πρώτοι παρέμειναν απυρόβλητοι ως προς τη θέση τους. Ο Sasaki εξαπέλυσε ξαναβγήκε στην πίστα και έκανε έναν γύρο από άλλον πλανήτη  για να πάρει την pole position με 1.092 δευτερόλεπτα διαφορά! 

Ο Sasaki κατάφερε να βοηθήσει τον rookie ομόσταυλό του, Collin Veijer, να φτάσει στην 4η θέση, με τον David Muñoz πέμπτο, μπροστά από τον Jaume Masia. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Daniel Holgado, θα ξεκινήσει από την 7η θέση, καθώς ο Kaito Toba και ο Diogo Moreira συμπληρώνουν την τρίτη σειρά της εκκίνησης. Ο Stefano Nepa συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα