• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP Αγώνας Sprint
Άνετη επικράτηση του Jorge Martin
Νέα 17/06/2023 - 16:39

Ο καιρός ήταν στο πλευρό των αναβατών και ο ήλιος έλαμπε υποδεχόμενος τους αναβάτες για τον αγώνα Sprint της μεγάλης κατηγορίας. 

Πρώτος έστριψε ο Jack Miller, με τον Francesco Bagnaia να απαντάει στη 2η στροφή και να ξαναπαίρνει τη δεύτερη θέση. Ο Jorge Martin και o Luca Marini δίνανε μάχη για την τρίτη θέση, ενώ ο Marc Marquez ήταν πέμπτος. 


Μπροστά, ο Miller έδινε μάχη με τον Bagnaia, κάτι που έφερε σύντομαι και τον Martin εκεί, ο οποίος πέρασε τον Miller στην 12η στροφή του πρώτου γύρου.


Πιό πίσω, ο Brad Binder πέρασε τον Marc Marquez, ενώ ο Bagnaia έχασε τα φρένα στην 1η στροφή του 2ου γύρου και ο Miller πέρασε μπροστά, ανοίγοντας αμέσως μια μικρή διαφορά.
Έναν γύρο αργότερα, ο Marc Marquez έχασε τα φρένα στην 1η στροφή και αυτό επέτρεψε στον Bezzecchi να περάσει μπροστά του. 


Οι Βagnaia, Martin, Marini και Binder έκλεισαν την διαφορά με τον Miller, με τον Bagnaia να περνάει μπροστά στα φρένα της 12ης στροφής του 3ου γύρου.


Ο Miller απάντησε αμέσως μετά, στα φρενα της 1ης στροφής και ενώ οι 2 τους δίνανε τη μάχη, ο Martin έκανε ένα τρομερό διπλό προσπέρασμα στον τέταρτο γύρο και πέρασε μπροστά. Στην μάχη για τη δεύτερη θέση, ο Bagnaia πέρασε τον Miller στον 5ο γύρο.


Μπροστά ο Martin άνοιγε τη διαφορά και άνετα έφτασε μέχρι την καρό σημαία με 2,4 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Bagnaia, ο οποίος με τη σειρά του άφησε 819 χιλιοστά πίσω του τον Miller, που συμπλήρωσε το βάθρο. 


Πίσω του εκτυλίχθηκε μια μεγάλη μάχη για την 4η θέση, μεταξύ των Marini, Binder και Zarco. O Binder προσπάθησε πολλές φορές να περάσει, αλλά ο Marini απέκρουσε κάθε επίθεση, μέχρι που στον τελευταίο γύρο ο Zarco πέρασε από την εσωτερική του Binder, ακουμπόντας τον. Οι αγωνοδίκες εξέτασαν το περιστατικό και αποφάσισαν ότι δεν χρειαζόταν να δοθεί ποινή. 


Έτσι, τέταρτος ήταν ο Marini, πέμπτος ο Zarco και έκτος ο Binder. Oι υπόλοιπες βαθμολογούμενες θέσεις συμπληρώθηκαν από τους Marco Bezzecchi, Alex Marquez και Aleix Espargaro. O Marc Marquez τερμάτισε τελικά στην 11η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα