• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΚΑΤ
Pole Position για τον Pedro Acosta
Νέα 17/06/2023 - 16:58

Ο Pedro Acosta εξασφάλισε τη δεύτερη pole position του στη Moto2 με σχεδόν τρία δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά στις κατατακτήριες της Moto2 για το Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Ο Ισπανός αναβάτης θα ηγηθεί της πρώτης σειράς της εκκίνησης στο αυριανό Grand Prix με τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Tony Arbolino, στη δεύτερη θέση, ενώ ο Jake Dixon συμπληρώνει την πρώτη σειρά. 


Ο καλύτερος χρόνος του Acosta ήταν 1:23.858 ενώ βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον ομόσταυλο του Arbolino, Sam Lowes και ήταν ο μόνος αναβάτης που έφτασε στο 1:23. Μετά την πρώτη έξοδο, ο Acosta ήταν στην 11η θέση, αλλά έκανε γρήγορους γύρους στο τέλος για να φτάσει τελικά στην κορυφή. Ο Arbolino ήταν 0,269 δευτερόλεπτα πίσω από τον Acosta, ενώ ο Dixon ήταν άλλα 0,031 δευτερόλεπτα πίσω.

Ο Aron Canet πέρασε από τις ΚΑΤ1 και κατέλαβε την τέταρτη θέση με τον Ισπανό να χάνει την εκκίνηση από την πρώτη σειρά για μόλις 0,046 δευτερόλεπτα. Ο Alonso Lopez θα παραταχθεί δίπλα στον Canet στη δεύτερη σειρά, ενώ δίπλα τους θα έχουν τον Lowes, που έγραψε 1:24.269.

Ένας άλλος αναβάτης που έλαμψε στις ΚΑΤ2 περνώντας από τις ΚΑΤ1 ήταν ο Somkiat Chantra καθώς κατέκτησε την έβδομη θέση, μόλις 1 χιλιοστό πίσω από τον καλύτερο χρόνο του Lowes. Ο Fermin Aldeguer κατέλαβε την όγδοη θέση με τον Albert Arenas να ολοκληρώνει τις τρεις πρώτες σειρές.

Επόμενο άρθρο »

"Παραλίγο να χάσω το μπροστινό και να πέσω"

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα