• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Super Special Stage
Νέα 07/09/2023 - 22:14

 STAGE FLASH

Ειδική Διαδρομή: Ε.Δ. 1 – ΕΚΟ Super Special Stage
Μήκος: 1,48 χλμ
Καιρικές συνθήκες: Συννεφιά 26° C
Συνθήκες οδοστρώματος: Στεγνή άσφαλτος

Ο Kalle Rovanpera σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη Σούπερ Ειδική του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, αφήνοντας 0,3 δλ. πίσω του τον Esapekka Lappi. Ο Thierry Neuville ήταν τρίτος, με διαφορά 0,4 δλ.

#37 Lambros ATHANASOULAS / Nikolaos ZAKCHAIOS: «Είναι πολύ ωραία. Είναι διασκεδαστικό για τον κόσμο, αλλά ο αγώνας ξεκινάει αύριο. Τώρα, εμείς το διασκεδάσαμε και ο κόσμος το απόλαυσε».

#45 Georgios KECHAGIAS / Christos KOUZIONIS: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τον αγώνα. Ευχαριστούμε τους θεατές για την υποστήριξη. Ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα».

#20 Andreas MIKKELSEN / Torstein ERIKSEN: «Δεν είμαι σίγουρος για το τι έχω να περιμένω. Λίγο αγχωμένος για την πρώτη ειδική εδώ, γιατί παρακολουθώντας το Rally TV, μου θύμισε την περσινή πρώτη ειδική! Μόνο αυτό σκεφτόμουν!»

#21 Yohan ROSSEL / Arnaud DUNAND: «Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ο αγαπημένος μου χωμάτινος αγώνας. Θυμίζει το Ράλλυ Ντακάρ αυτή την εβδομάδα!»

#22 Sami PAJARI / Enni MÄLKÖNEN: «Ανυπομονώ για αυτόν τον αγώνα. Ο καιρός θα είναι πρόκληση, αλλά ελπίζω να είναι όλα καλά».

#23 Oliver SOLBERG / Elliott EDMONDSON: «Είναι πολύ διασκεδαστικό να συμμετέχω σε αυτό το show για τους θεατές. Ο αγώνας ξεκινάει αύριο. Θα είναι δύσκολα. Έπρεπε να οδηγήσω σε πιο αργό ρυθμό εδώ, για να φυλάξω τα ελαστικά».

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frederic MICLOTTE: «Έχουμε πολλές προσδοκίες, διότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Nicolas GILSOUL: «Τα είχαμε πάει καλά στον περσινό αγώνα. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και πέρυσι. Και, γιατί όχι, και καλύτερα. Θα δούμε!»

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA: «Νομίζω όλοι γνωρίζουν πως οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες στις Αναγνωρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι όλοι OK και, όπως όλα δείχνουν, η βροχή έχει σταματήσει».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON: «Στα ράλλυ όλα είναι δυνατά – ειδικά αυτήν τη φορά. Οι συνθήκες είναι μικτές, κι έτσι δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Θα προσπαθήσω να το απολαύσω και να παραμείνω στο δρόμο».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM: «Σε κανέναν δεν αρέσουν οι απρόβλεπτες συνθήκες, οι οποίες μπορούν να γίνουν πολύ απαιτητικές. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό!»

#17 Sebástien OGIER / Vincent LANDAIS: «Οι Αναγνωρίσεις ήταν πολύ απαιτητικές. Ο αγώνας θα είναι μεγάλη πρόκληση. Χαίρομαι που είμαι εδώ, χαίρομαι που επέστρεψα και ανυπομονώ να οδηγήσω αυτό το εκπληκτικό αυτοκίνητο».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA: «Προτεραιότητά μας είναι η συνεπής οδήγηση χωρίς προβλήματα. Αυτό θα μας βοηθούσε, έπειτα από δύο δύσκολους αγώνες».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE: «Θα προσπαθήσουμε. Δεν έχω νιώσει εδώ και καιρό τόσο καλά με το αυτοκίνητο, και ανυπομονώ. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσουμε».

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN: «Το σίγουρο είναι πως δε θα είναι εύκολο. Δεν πιστεύω πως κάποιος μπορεί να προβλέψει τι τον περιμένει. Γι’ αυτό, θα προσαρμοζόμαστε εκείνη την ώρα».

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN: «Ελπίζω πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες για μένα από ό,τι αν ήταν στεγνός ο δρόμος. Μετά την απογοήτευση στη Φινλανδία, θέλω να κάνω έναν καλό αγώνα και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Taramasso: «Το highside του Bagnaia δεν προήλθε από τα ελαστικά»

« Προηγούμενο άρθρο

Τα φρένα στο Misano World Circuit Marko Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα