• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Mε άνεση μπροστά ο Pedro Acosta
Νέα 08/09/2023 - 12:19

O Pedro Acosta έδειξε ότι δεν αστειεύεται κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών της Moto2 στο Misano, με τον Ισπανό της Red Bull KTM Ajo να κάνει συνεχόμενους γρήγορους γύρους και να ελέγχει την περίοδο δοκιμών από την κορυφή. Ο καλύτερός του γύρος ολοκληρώθηκε σε 1:36.488 για να διασφαλίσει την πρώτη θέση. 


Δεύτερος ήταν ο Ai Ogura, ο οποίος είχε μια πτώση στην 5η στροφή, αλλά ήταν γρήγορος καθόλη τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών, θυμίζοντας όλο και περισσότερο τον περσινό Ogura, που κυνήγησε το Πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Celestino Vietti, που συνεχίζει την καλή του απόδοση στα τελευταία Grand Prix. 


Tην πεντάδα συμπλήρωσαν οι δύο εκπλήξεις των πρώτων δοκιμών, με τον Joe Roberts να κάνει τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Bo Bendsneyder.


Έκτος ήταν ο Somkiat Chantra, με τον Αron Canet να βρίσκεται λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του και τον Barry Baltus να παίρνει την 8η θέση.


Ο Tony Arbolino χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα για να μείνει εντός της διεκδίκησης του Πρωταθλήματος και η αρχή του τριημέρου του δεν ήταν κακή, καθώς κατέλαβε την 9η θέση, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Sam Lowes. 
 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα