• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Michele Pirro
Νέα 08/09/2023 - 14:51

Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας στο Misano ολοκληρώθηκαν και ήταν ο Michele Pirro, ο δοκιμαστής αναβάτης της Ducati που συμμετέχει στο Grand Prix του Misano, που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου, κάνοντας 1:31.909. 


O Pirro είχε προηγηθεί για ένα μέρος των πρώτων ελεύθερων δοκιμών, μέχρι που οι τελικές επιθέσεις τον έριξαν από την κορυφή. Όμως η προτελευταία προσπάθεια του Ιταλού τον είδε και πάλι να ανεβαίνει στην πρώτη θέση και κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. 


Τη δεύτερη θέση πήρε ο Luca Marini, 115 χιλιοστά πίσω από τον Pirro, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Jorge Martin, με 1:32.0066. H Ducati κατέλαβε τις 4 πρώτες θέσεις, με τον Marco Bezzecchi να κάνει 1:32.090, ενώ η πρώτη μη Ducati ήταν η Aprilia του Raul Fernandez στην 5η θέση. 


Ο δοκιμαστής αναβάτης της ΚΤΜ, Dani Pedrosa, ήταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου στα αρχικά στάδια και τελικά κατέλαβε την 6η θέση, μπροστά από τον Maveirck Vinales. 


O Johann Zarco έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Aleix Espargaro και Alex Marquez. 


Η πρώτη ιαπωνική μοτοσυκλέτα ήταν ο Franco Morbidelli, στη 12η θέση, με τους Fabio Quartararo και Marc Marquez να παίρνουν την 15η και 21η θέση αντίστοιχα. 

Δείτε τον Pecco Bagnaia να επιστρέφει στη δράση μόλις πέντε μέρες μετά τον τραυματισμό του στην Βαρκελώνη και να τα καταφέρνει αρκετά καλά στην 20η θέση, μόλις 0.690 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον πρώτο:

 

 


 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα