• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές
Ο Αcosta κάνει τη διαφορά
Νέα 08/09/2023 - 16:30

O Pedro Acosta έβαλε το κεφάλι κάτω και δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν άλλον να αντιδράσει, βελτιώνοντας τον πρωινό του χρόνο και κάνοντας 1:44.804, βρέθηκε στην πρώτη θέση, 541 χιλιοστά μπροστά από οποιονδήποτε άλλον!


Ο Celestino Vietti συνέχισε να αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην καλύτερη του φόρμα σε αυτό το σημείο της σεζόν, παίρνοντας τη δεύτερη θέση, ενώ ο Jake Dixon είχε δυσκολευτεί μετά από μια πτώση κατά τις πρώτες δοκιμές να βρει το ρυθμό του, όμως τα τελευταία στάδια των δεύτερων δοκιμών έριξε το χρόνο του και κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση. 


Ο Alonso Lopez επίσης αντιμετώπισε δυσκολίες το πρωί, αλλά τώρα κατάφερε να γράψει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Sam Lowes. O Joe Roberts πήρε την έκτη θέση, με τον Filip Salac να βρίσκεται πίσω του. 


Ο Fermin Aldeguer τερμάτισε τις δεύτερες δοκιμές στην 8η θέση, ενώ ο Ai Ogura αντιμετώπισε ένα πρόβλημα όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του και αναγκάστηκε να επιστρέψει στα pits. Ξαναβγήκε στην πίστα και τελικά έκανε τον 9ο καλύτερο χρόνο, με τον Jeremy Alcoba να κλείνει τη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα