• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Δοκιμές
Νέο ρεκόρ γύρου από τον Marco Bezzecchi
Νέα 08/09/2023 - 19:32

Οι μονόωρες δοκιμές που θα καθόριζαν την πρώτη δεκάδα που θα προκριθεί απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες ξεκίνησαν στο Misano και αρκετοί αναβάτες έκαναν κάποιες πρώιμες επιθέσεις με μαλακά ελαστικά κατά τα πρώτα λεπτά. 


Όμως, όπως συνήθως, ήταν τα τελευταία λεπτά που είδαν την κατάταξη να αλλάζει συνεχώς και μας έφεραν τους χαμηλούς χρόνους γύρου.


Στην τελευταία του προσπάθεια, ο Marco Bezzecchi ( ο οποίος ήταν ο ταχύτερος για μεγάλο μέρος των δοκιμών) έκανε 1:30.846, πετυχαίνοντας νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου και κατακτώντας την πρώτη θέση και ξεπερνώντας τον Maverick Vinales, ο οποίος κέρδιζε πολύ χρόνο στο τρίτο κομμάτι της πίστας. O Iσπανός ήταν ο πρώτος αναβάτης που έφτασε κάτω από το 1:31 και κρατούσε την πρώτη θέση μέχρι την τελική επίθεση του Bezzecchi.


Ο Dani Pedrosa, wildcard συμμετοχή για την ΚΤΜ, ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός και πήρε την 3η θέση, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα ένα νέο πλαίσιο ανθρακονήματος για την RC16 του. 
O Jorge Martin βρέθηκε για λίγο στην κορυφή, αλλά τελικά πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Luca Marini που μπήκε στη δεκάδα με την τελική του προσπάθεια. 


Ο Marc Marquez ήταν η μόνη Honda και η μόνη ιαπωνική μοτοσυκλέτα που προκρίθηκε στις ΚΑΤ2, κάνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 και επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, είδε τον γρήγορο γύρο του να ακυρώνεται, αλλά τα κατάφερε στην αμέσως επόμενη προσπάθεια. 


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Marquez, Brad Binder και Raul Fernandez. Τα αδέρφια Espargaro είχαν πτώσεις στα τελευταία στάδια, οι οποίες τους άφησαν εκτός δεκάδας, στην 11η θέση τον Pol και στη 12η τον Αleix, ενώ ο Fabio Quartararo έφτασε μέχρι τη 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Thierry Neuville στην κορυφή μετά την πρώτη ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί