• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Δεν μας έχει ενημερώσει ότι δεν θα μείνει» - Puig για τον Marquez
Νέα 08/09/2023 - 22:17

Ο Διευθυντής της ομάδας της Repsol Honda αναφέρθηκε για τον Marc Marquez  και για τις φήμες ότι μπορεί να αγωνιστεί με την Gresini Racing, πριν από τις ΕΔ του MotoGP στο Misano

Ήταν ένα θέμα που βρισκόταν στα χείλη του καθενός μέχρι στιγμής στο Gran Premio Red Bull di San Marino E della Riviera di Rimini: Ο Marc Marquez  θα αφήσει την ομάδα της Repsol Honda για να συμμετάσχει στο MotoGP με την Gresini Racing το 2024;

Ο Marc Marquez τροφοδότησε τις φήμες, αναρτώντας ένα κρυφό βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που έγραψαν, «Τα πράγματα συμβαίνουν» πριν από τις ελεύθερες δοκιμές του MotoGP ™ που ξεκίνησαν στο Misano. Ο δημοσιογράφος του Pitlane του MotoGP.com Jack Appleyard μίλησε στον Alberto Puig της Repsol Honda Team, για να μάθει τις τελευταίες πληροφορίες.

«Λοιπόν, μπορώ μόνο να σας μιλήσω ή να σας δώσω τις πληροφορίες που γνωρίζω και που όπως είπατε ότι έχουμε ένα συμβόλαιο για το 2024 μαζί του και ποτέ δεν ήρθε σε μας, ενημερώνοντάς μας ότι δεν θα μείνει μαζί μας» Σχολίασε ο Puig.

«Για εμάς, θα μείνει στη σύμβαση που έχουμε και αυτό μπορώ να σας πω γιατί δεν είχα καμία επικοινωνία από τον αναβάτη ή τον διευθυντή του αναβάτη».

Marc Marquez: Έχουν βάλει το όνομά μου σε όλες τις μοτοσυκλέτες. Κάποιος θα το κάνει σωστά, έτσι δεν είναι;

Ερωτηθείς αν η Honda έχει ένα σχέδιο σε περίπτωση που ο Marquez εγκαταλείψει την Honda στα τέλη του 2023, ο Puig είπε για αυτό: «Όχι στην πραγματικότητα επειδή δεν είμαστε έτοιμοι... εξαιτίας αυτού που είπα. Εάν έχουμε αναβάτες σε σύμβαση, δεν έχει νόημα να σκεφτούμε άλλους αναβάτες».

«Για να λύσουμε ένα πρόβλημα πριν αυτό συμβεί, δεν είναι πολύ έξυπνο πράγμα να πρέπει κάτι να κάνουμε. Κανονικά προσπαθούμε να διορθώσουμε ένα πρόβλημα όταν έχουμε το πρόβλημα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες».

Αλλά ανησυχούν στη Honda ότι ο Marquez θα την αφήσει μέσα σε όλη τη συζήτηση γύρω από το μέλλον του; Είναι κάτι άλλο που ο Puig άγγιξε εν συντομία την Παρασκευή το απόγευμα.

«Έχω ανησυχίες ότι δεν είμαστε αποδοτικοί και ότι η μοτοσυκλέτα μας δεν είναι καλή. Δεν έχω καμία άλλη ανησυχία γιατί δεν έλαβα πληροφορίες.

Είναι μια τεράστια ιστορία που θα συνεχίσει να ακούγεται μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημο. Θα συνεχίσει ή θα αποχωρίσει ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής; Παρακολουθούμε τι θα συμβεί σε αυτό το θέμα.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Thierry Neuville στην κορυφή μετά την πρώτη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα