• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 Τρίτες Δοκιμές
Ο Deniz Öncü περνάει στην κορυφή
Νέα 09/09/2023 - 11:25

O Deniz Öncü κατάφερε να ανέβει στην κορυφή των φύλλων χρόνου το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια των τρίτων δοκιμών της κατηγορίας Moto3, με το 1:41.614 που πέτυχε να είναι αρκετό για να τον φέρει στην πρώτη θέση των συνδυασμένων χρόνων και από τις τρεις περιόδους δοκιμών.


Όπως συνήθως, οι ταχύτεροι γύροι ήρθαν στα τελευταία πέντε λεπτά των δοκιμών, με τον ταχύτερο της Παρασκευής, Jaume Masia, να διατηρεί την πρώτη θέση μέχρι εκείνο το σημείο, και μάλιστα να κατεβάσει τον χρόνο του, πριν η τελική επίθεση του Öncü τον αφήσει στη 2η θέση. Ο David Alonso συνέχισε μια πολύ δυναμική πορεία και πήρε την τρίτη θέση. 


Ο Τaiyo Furusato εντυπωσίασε τους πάντες, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μόλις 256 χιλιοστά μακριά αό τον Oncu, με τον Ivan Ortola να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 
Ο Romano Fenati έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Diogo Moreira, που πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα στις δοκιμές μετά από καιρό. 


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Kaito Toba, Stefano Nepa και Tatsuki Suzuki, ενώ μαζί τους στις ΚΑΤ2 προκρίνονται απευθείας οι Colin Veijer, Ayumu Sasaki, Jose Antonio Rueda και Ryusei Yamanaka. 


O επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado, δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να γράψει τον γύρο που ήθελε, πήρε την 17η θέση και θα αναγκαστεί να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

«Δεν μας έχει ενημερώσει ότι δεν θα μείνει» - Puig για τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα