• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 Τρίτες Δοκιμές
Ο Celestino Vietti ταχύτερος το πρωί του Σαββάτου
Νέα 09/09/2023 - 11:37

O Pedro Acosta παρέμεινε στην κορυφή των συνδυασμένων φύλλων χρόνου, χάρη στο χρόνο που πέτυχε κατά τις δεύτερες δοκιμές το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά το πρωινό του Σαββάτου όλοι οι άλλοι αναβάτες κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους και να δούμε πολλές αλλαγές στη 14άδα. 


Ταχύτερος κατά τις τρίτες δοκιμές ήταν ο Celestino Vietti, o oποίος έγραψε 1:36.078 προς τα τελευταία στάδια των δοκιμών, για να βρεθεί 182 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Aron Canet, ο οποίος έδειξε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με χθες. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Jake Dixon, που είχε φτάσει μέχρι τη 14η θέση πριν καταφέρει να βελτιώσει το χθεσινό του χρόνο και βρεθεί και πάλι στην πρώτη τριάδα. 


Ο Somkiat Chantra έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Joe Roberts, με τον Acosta να κάνει τον 6ο καλύτερο χρόνο των τρίτων δοκιμών. Ο Barry Baltus ήταν 7ος, μπροστά από τους αναβάτες της QJMOTOR, Filip Salac και Jeremy Alcoba. Την δεκάδα των τρίτων δοκιμών συμπλήρωσε ο Alonso Lopez. 


Μαζί με την προαναφερθείσα δεκάδα, στις ΚΑΤ2 περνάνε απευθείας οι Ai Ogura, Marcos Ramirez, Matia Pasini και Sam Lowes. 


Οι τρίτες δοκιμές διακόπηκαν με κόκκινη σημαία κατά τα τελευταία 25 δευτερόλεπτα, μετά από μια πτώση του Jeremy Alcoba που άφησε τη μοτοσυκλέτα του στη μέση της πίστας.


Ο Tony Arbolino έκανε πολλές προσπάθειες, αλλά δεν κατάφερε να βελτιωθεί αρκετά, πήρε την 19η θέση και θα αναγκαστεί να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες, με 21 αναβάτες να κινούνται μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP, Biaggi: «Εγώ και ο Rossi»;

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα