• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 KAT
O Jaume Masia στην pole position
Νέα 09/09/2023 - 15:59

O Jaume Masia κατέκτησε την 3η pole position του για φέτος, αφού κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:41.638 κατά τις κατατακτήριες της Moto3 στο Misano. Παρά μια πτώση στα πρώτα στάδια, ο Ayumu Sasaki κατάφερε να αρπάξει τη 2η θέση, με τον Kaito Toba να φτάνει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά από το 2020.


Παιρνόντας από τις πρώτες κατατακτήριες μετά από ένα απογοητευτικό μέχρι τώρα Σαββατοκύριακο, ο Daniel Holgado, κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να μπει στις ΚΑΤ2, όπου ο Jaume Masia έθεσε τον πρώιμο ρυθμό, κάνοντας 1:42.183. Σύντομα όμως ο Diogo Moreira κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση με 1 δέκατο διαφορά. 


Στις δεύτερες εξόδους ο Kaito Toba να καταφέρνει να περάσει στην πρώτη θέση, αλλά όταν ξεκίνησαν οι τελευταίοι γύροι ο Sasaki ανέβηκε στην προσωρινή pole position. Φαινόταν ότι ο Ιάπωνας θα έπαιρνε την pole position, αλλά ο Μasia έφτασε στο 1:41.638 και πήρε την pole position. 


O Moreira βρέθηκε τελικά στην 4η θέση, ενώ στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα έχει δίπλα του τους Deniz Öncü και David Alonso. 


Ακριβώς από πίσω τους θα εκκινήσουν οι David Muñoz, Daniel Holgado και Stefano Nepa, ενώ στην 4η σειρά θα βρεθούν οι Colin Veijer, Joel Kelso και Jose Antonio Rueda. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα