• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 KAT
Pole position για τον Celestino Vietti
Νέα 09/09/2023 - 16:15

Η μάχη της pole position της Moto2 κράτησε μέχρι το τέλος, με τον Celestino Vietti να καταφέρνει στην τελική του επίθεση να πάρει την pole position στο Misano. O Ιταλός ολοκλήρωσε τον ταχύτερο γύρο του σε 1:36.201 και αυτό τον άφησε 80 χιλιοστά μπροστά από τον Pedro Acosta, που είδε τον ταχύτερο γύρο του να σβήνεται λόγω κίτρινων σημαιών. Ο Manuel Gonzalez θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. 


Οι πτώσεις στα τελευταία στάδια και οι κίτρινες σημαίες που ακολούθησαν είδαν πολλούς γύρους να ακυρώνονται. Ο Acosta είδε έναν γύρο του στο 1:36.1 να ακυρώνεται, αλλά αμέσως μετά έκανε 1:36.281 για να βρεθεί στην πρώτη θέση. Ο Vietti απάντησε στην επόμενη προσπάθειά του με το 1:36.201 που του ξαναέδωσε την προσωρινή pole position. Ο Acosta προσπάθησε να απαντήσει, αλλά βρήκε κίνηση στον τελευταίο τομέα και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη 2η θέση. 


O Aron Canet έχασε την πρώτη σειρά της εκκίνησης για μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου, με τον Mattia Pasini και τον Alonso Lopez να συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. 


Ακριβώς πίσω τους βρέθηκαν οι Joe Roberts, Sam Lowes και Tony Arbolino (ο οποίος πέρασε από τις ΚΑΤ1), ενώ από την τέταρτη σειρά θα εκκινήσουν αύριο οι Filip Salac, Somkiat Chantra και Zonta Van Der Goorbergh.

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα