• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 Αγώνας
3 νίκες στα τελευταία 4 Grand Prix από τον David Alonso
Νέα 10/09/2023 - 14:37

Όταν τα φώτα έσβησαν για τον αγώνα του Misano της Moto3 ήταν ο Ayumu Sasaki που κατάφερε από τη δεύτερη θέση να στρίψει πρώτος, με τον Jaume Masia να απαντάει αμέσως, στην 4η στροφή. Ο Kaito Toba, που ξεκινούσε από την πρώτη σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά από το 2020 έχασε έδαφος στον πρώτο γύρο, με τους Diogo Moreira και David Alonso να σημειώνουν πρόοδο.

 


Ο Masia άνοιξε μια διαφορά 6 δεκάτων στον δεύτερο γύρο, ενώ ο Sasaki και ο Moreira πάλευαν για τη 2η θέση. Σύντομα ο Deniz Öncü πέρασε στη δεύτερη θέση και άρχισε να κυνηγά τον Masia, φέρνοντας και όλους τους υπόλοιπους μαζί του. 


Μέχρι τον 6ο γύρο οι Öncü και Μοreira είχαν φτάσει τον Masia και σιγά σιγά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, με τον 11ο γύρο να βλέπει την πρώτη αλλαγή στην κορυφή, όταν ο Öncü βρέθηκε στην πρώτη θέση. 


Με 7 γύρους να απομένουν, οι Öncü, Masia, Muñoz και Alonso είχαν ξεφύγει μπροστά και μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο ο Öncü προηγούταν, με τον Αlonso να αρπάζει τη δεύτερη θέση από τον Μasia στη 10η στροφή και τον Μuñoz να μένει λίγο πιο πίσω. 


Στις επιβραδυνόμενες δεξιές στροφές από την 11η μέχρι τη 14η είδαμε φρεναρίσματα στο όριο και από τους τρεις αναβάτες στην κορυφή, καθώς όλοι προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά, πολλές ταλαντώσεις στα μπροστινά, σωσίματα στο όριο και ήταν ο Alonso που έφτασε στις 2 τελευταίες στροφές στην 1η θέση. Εκεί δεν υπάρχουν ευκαιρίες για προσπέραση και ο Κολομβιανός της GASGAS πήρε την καρό σημαία στην πρώτη θέση για τρίτη φορά στα τελευταία 4 Grand Prix, για 36 χιλιοστά το δευτερολέπτου!

 


Ο Masia περιορίστηκε στη 2η θέση, μπροστά από τον Öncü. O David Muñoz τερμάτισε τέταρτος, ενώ αρκετά πιο πίσω ο Colin Veijer πήρε μια μοναχική 5η θέση. Ο Kaito Toba τελικά τερμάτισε έκτος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Ayumu Sasaki. 


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ivan Ortola, Jose Antonio Rueda και Romano Fenati, με τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado, να τερματίζει εκτός βαθμών, στη 16η θέση, βάζοντας φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα