• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Αγώνας
Άνετη επικράτηση του Pedro Acosta
Νέα 10/09/2023 - 15:02

O Pedro Acosta είχε έναν εκπληκτικό ρυθμό καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και αυτό ήταν εμφανές με το που έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, καθώς κατάφερε να στρίψει πρώτος, ακολουθούμενος από τον Celestino Vietti, ενώ ο Manuel Gonzalez έχασε θέσεις από τους Aron Canet και τον Alonso Lopez. 


Oι 3 πρώτοι άρχισαν να ανοίγουν μια διαφορά, με τον Lopez να μένει λίγο πιο πίσω. Ο Acosta άρχισε να ανεβάζει το ρυθμό του και ο Vietti ακολούθησε, αλλά η διαφορά είχε αυξηθεί λίγο. Πιο πίσω, ο Canet δεν κατάφερε να ακολουθήσει και έπεσε από την 3η θέση, με 14 γύρους να απομένουν, κληροδωτόντας την τελευταία θέση του βάθρου στον Lopez. 


Αυτό άφησε τον Vietti σε μια μοναχική δεύτερη θέση, αλλά άρχισε να ανεβάζει και αυτός το ρυθμό του και, κάνοντας νέο ρεκόρ κατά τη διάρκεια γύρου αγώνα, πλησίαζε τον Ισπανό. Ο Vietti οδηγούσε πραγματικά στο όριο, είχε δύο σοβαρές προειδοποιήσεις (μια από τον πίσω τροχό και μια από τον μπροστινό) και τελικά παραιτήθηκε από τη μάχη της νίκης, μένοντας σε μια ασφαλή δεύτερη θέση. 


Ο Acosta διέσχισε τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά 6 δευτερολέπτων από τον Vietti, με τον Lopez να συμπληρώνει το βάθρο. 


Στα τελευταία στάδια ο Lopez δέχτηκε πίεση από τον Τοny Arbolino, που είχε αρχίσει να ανεβάζει το ρυθμό του, όμως και ο Ιταλός κινούταν στο όριο και μερικές προειδοποιήσεις του μπροστινού του τον έκαναν να μην ρισκάρει περαιτέρω και να πάρει την 4η θέση. 


Ακολούθησαν οι αναβάτες της IDEMITSU Honda Team Asia, Ai Ogura και Somkiat Chantra, με τον Manuel Gonzalez να χάνει αρκετές θέσεις και να τερματίζει 7ος. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Joe Roberts, Filip Salac και Mattia Pasini.
 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί