• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στατιστικά μετά το GP στο Misano
Μερικά νούμερα που έχουν να πουν κάτι!
Νέα 12/09/2023 - 20:00

38 – Με τους Jorge Martin, Marco Bezzecchi και Francesco Bagnaia, η Ducati βρίσκεται σε ένα σερί 38 αγώνων Grand Prix MotoGP στη σειρά με τουλάχιστον έναν αναβάτη στο βάθρο.

9 – Αυτή η νίκη για τον Martin είναι η ένατη για τη Ducati μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, η οποία είναι ήδη τρεις λιγότερες από ό,τι πέτυχε το εργοστάσιο της Μπολόνια πέρυσι με 12.

8 – Ο Martin πήρε την τρίτη του νίκη στο MotoGP μαζί με τη Στυρία το 2021 και τη Γερμανία φέτος, και έγινε ο όγδοος διαφορετικός αναβάτης της Ducati που κέρδισε περισσότερες από δύο φορές στην κατηγορία.

 

7 – Ο Marc Marquez τερμάτισε στην 7η θέση στο Misano, που είναι το καλύτερο του αποτέλεσμα σε Αγώνα GP αφού ήταν επίσης έβδομος στη Μαλαισία πέρυσι. Οι άλλοι δύο τερματισμοί του αυτή τη σεζόν, στην Αυστρία και τη Βαρκελώνη, ήταν στην 12η και 13η θέση, αντίστοιχα.

5 – Ο Martin πήρε τη νίκη για το πέμπτο του βάθρο μέχρι στιγμής φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ήδη περισσότερα βάθρα φέτος από οποιαδήποτε από τις προηγούμενες σεζόν του στο MotoGP.

 

5 – Με τους Martin, Bezzecchi και Bagnaia, αυτό είναι το πέμπτο φουλ βάθρο της Ducati αυτή τη σεζόν μαζί με την Αργεντινή, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

4 – Ο θρύλος του MotoGP Dani Pedrosa τερμάτισε στην 4η θέση ως ο κορυφαίος αναβάτης της KTM για το καλύτερο του αποτέλεσμα στο MotoGP από τότε που κέρδισε την πιο πρόσφατη νίκη του, που ήταν το GP στη Βαλένθια το 2017.

2 – Ο Martin έκανε διπλή νίκη στο GP του Σαν Μαρίνο – κερδίζοντας και το Tissot Sprint και το GP – για δεύτερη φορά μαζί με το Γερμανικό GP νωρίτερα φέτος.

 

1 – Με τον Augusto Fernandez να αποτυγχάνει να πάρει βαθμούς στην 16η θέση μόνο ένας αναβάτης έχει πάρει βαθμούς και στους 12 εναρκτήριους Αγώνες MotoGP της σεζόν: ο Franco Morbidelli.

 

Επόμενο άρθρο »

Τεχνολογία MotoGP: Η συσκευή χαμηλώματος

« Προηγούμενο άρθρο

Η Τρίτη ήρθε, ο Μαρκ δεν ήρθε...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα