• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Moto3 Τρίτες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Diogo Moreira
Νέα 23/09/2023 - 08:34

Οι τρίτες δοκιμές της κατηγορίας Moto3 για το Grand Prix της Ινδίας έλαβαν χώρα στην πίστα της Buddh το πρωί του Σαββάτου και καθόρισαν το ποιοί αναβάτες θα περάσουν απευθείας στις ΚΑΤ2 και ποιοί θα περάσουν από τη δοκιμασία των ΚΑΤ1.


Την κορυφή κατέλαβε ο Diogo Moreira, κάνοντας 1:59.375 στην τελευταία του προσπάθεια και ξεπερνώντας με αυτό τον τρόπο το δίδυμο της Husqvarna, Colin Veijer και Ayumu Sasaki, οι οποίοι είχαν κάνει το 1-2 λίγο νωρίτερα. Ο Sasaki είχε μια πτώση στα πρώτα στάδια που είδε τη μοτοσυκλέτα του να πιάνει φωτιά από κάποια διαρροή στο ντεπόζιτο, όμως η άμεση επέμβαση των κριτών και η εκπληκτική δουλειά των μηχανικών της Husqvarna επέτρεψαν την έξοδό του στα τελευταία στάδια, ώστε να πάρει την 3η θέση. 


Ακολούθησε ο Taiyo Furusato, με τον Matteo Bertelle να συμπληρώνει την πεντάδα, μια πολύ καλή επίδοση και για τους 2 αναβάτες. Ο Jaume Masia, ταχύτερος κατά τις πρώτες δοκιμές, έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, συνεχίζοντας να είναι γρήγορος στην πίστα της Buddh, μπροστά από τον Jose Antonio Rueda που ήταν ο πρώτος αναβάτης που κατέβασε τον χρόνο του κατά τις τρίτες δοκιμές. 


Ο David Alonso κατάφερε να ανεβάσει πολύ το ρυθμό του σε σχέση με χθες και έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους Ricardo Rossi και Ivan Ortola να συμπληρώνουν τη δεκάδα. 


Ο Deniz Öncü είχε μια πτώση στην είσοδο των pits και φαινόταν να πονάει αρκετά επιστρέφοντας στο γκαράζ της ομάδας του. Όταν βγήκε και πάλι στην πίστα, οι αγωνοδίκες έβγαλαν τη μαύρη σημαία για τον Τούρκο αναβάτη, καθώς μέσω μιας λάθος συνεννόησης δεν είχε δοθεί το τελικό οκ από το ιατρικό επιτελείο για να ξαναβγεί στην πίστα. Ως αποτέλεσμα, ο καλύτερος γύρος του (που σημειώθηκε μετά τη μαύρη σημαία) ακυρώθηκε, με τον αναβάτη του Aki Ajo να παίρνει τελικά τη 18η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Buddh: Moto2 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα