• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Moto2 Τρίτες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Manuel Gonzalez
Νέα 23/09/2023 - 08:50

O Manuel Gonzalez έκανε μεγάλη βελτίωση στο χρόνο του κατά τις τρίτες δοκιμές της Moto2 στο Grand Prix της Ινδίας, φτάνοντας στην κορυφή με την τελευταία του προσπάθεια, σημειώνοντας 1:51.608, πραγματικά πάνω στο νήμα. 


Αυτό έγινε στα πλαίσια των τελευταίων προσπαθειών των αναβατών, οι οποίες ήρθαν μετά την επανεκκίνηση για τα τελευταία 4 λεπτά. Η τρίτη περίοδος δοκιμών είχε διακοπεί με κόκκινη σημαία μετά την πτώση του Lukas Tulovic, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο.


Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Pedro Acosta, πήρε ττη δεύτερη θέση, με τον Ισπανό να πετυχαίνει 1:51.725 στη μέση περίπου της περιόδου δοκιμών. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Celestino Vietti, που δείχνει ιδιαίτερα δυνατός αυτό το Σαββατοκύριακο. 


Θετικά βήματα σημείωσε και ο Joe Roberts, ο οποίος έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Alonso Lopez, που μέχρι σήμερα το πρωί δυσκολευόταν πολύ να βρει τα πατήματά του. 


Ο Ai Ogura έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, με τον Filip Salac να βρίσκεται πίσω του. Ο Dennis Foggia εντυπωσίασε, κάνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους Sam Lowes και Marcos Ramirez να συμληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 


Ο Tony Arbolino δεν κατάφερε να βελτιώσει το χθεσινό του χρόνο, αλλά κατάφερε να μείνει στην πρώτη 14αδα των συνδυασμένων, παίρνοντας την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Buddh: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα