• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: MotoGP Κατατακτήριες
Pole position με ρεκόρ για τον Marco Bezzecchi
Νέα 23/09/2023 - 12:00

Μετά τα πρώτα περάσματα των πρώτων κατατακτηρίων, οι Fabio Di Giannantonio και Brad Binder βρισκόντουσαν στην κορυφή, με τον Binder να περνάει μπροστά στην επόμενη προσπάθειά του. Αμέσως μετά, ο Raul Fernandez πέρασε στη 2η θέση, με 9 λεπτά να απομένουν. Μετά από αυτό, οι αναβάτες επέστρεψαν στα pits για να ετοιμαστούν για τις δεύτερες προσπάθειές τους. 


Όταν ξαναβγήκαν στην πίστα, ο Fabio Di Gianantnonio πέρασε στην πρώτη θέση, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά οι Alex Marquez και Raul Fernandez ανέβηκαν διαδοχικά στην κορυφή, με 2 λεπτά να απομένουν. Ξεκινώντας τον επόμενο γύρο, ο Alex Marquez είχε ένα άσχημο highside στην 6η στροφή και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο καθώς πονούσε το στήθος του. Οι κίτρινες σημαίες σταμάτησαν την προσπάθεια του Brad Binder, ο οποίος αναγκαστικά θα ξεκινήσει από την 14η θέση.

Jorge Martin
Jorge Martin


Ξεκινώντας τις δεύτερες κατατακτήριες, η ομάδα της Aprilia έκανε λάθος και έστειλε τον Aleix Espargaro στην έξοδο των pits πριν αυτή ανοίξει, με αποτέλεσμα να κρυώοσυν μερικώς τα ελαστικά του και να πρέπει να επιστρέψει για να τα ζεστάνει. Ένας σαφώς εκνευρισμένος Espargaro γύρισε στο γκαράζ της Aprilia φωνάζοντας, καθώς είναι τέτοια λάθη που τους στέρησαν πολλούς βαθμούς στο ασιατικό σκέλος της σεζόν πέρυσι. 


Μετά τα πρώτα περάσματα, ήταν ο Jorge Martin που βρέθηκε στην κορυφή, με τους Luca Marini και Marco Bezecchi να συμπληρώνουν την προσωρινή πρώτη σειρά της εκκίνησης, ενώ ο Marc Marquez είχε μια ελαφριά πτώση, χάνοντας το μπροστινό στην 3η στροφή. 


Σύντομα, ο Marco Bezzecchi πέρασε στην πρώτη θέση, αλλά ο Jorge Martin απάντησε, με τους αναβάτες να επιστρέφουν μετά από αυτό στα pits για τις τελικές ετοιμασίες. 


Όταν βγήκαν και πάλι στην πίστα, ο Francesco Bagnaia ανέβηκε στη 2η θέση, αλλά αμέσως μετά ο Marco Bezzecchi μετακίνησε το σημείο αναφοράς στο 1:43.947, ανεβαίνοντας και πάλι στην προσωρινή pole position, με τον ομόσταυλό του, Luca Marini να παίρνει την τρίτη θέση. 


Στην επόμενη προσπάθεια, ο Bagnaia πήρε και πάλι την τρίτη θέση, όμως μετά έχασε τα φρένα στην 1η στροφή, βγαίνοντας εκτός διεκδίκησης pole position. 


Κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Bezzecchi, ο οποίος κατέκτησε την pole position. Ο Jorge Martin βελτιώθηκε, αλλά συμβιβάστηκε στη 2η θέση, με τον Bagnaia να συμλπληρώνει την πρώτη σειρά. 


Από τη δεύτερη σειρά θα εκκινήσουν οι Luca Marini, Joan Mir και Marc Marquez, μπροστά από τους Johann Zarco, Fabio Quartararo και Maverick Viñales. 


Τέλος, στην τέταρτη σειρά βρίσκουμε τους Aleix Espargaro, Raul Fernandez και Alex Marquez, ο οποίος δεν συμμετείχε στις ΚΑΤ2 καθώς βρισκόταν στο ιατρικό κέντρο.
 

Επόμενο άρθρο »

Buddh: Moto3 Kατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα