• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Moto3 Kατατακτήριες
Pole position στο βρεγμένο για τον Jaume Masia
Νέα 23/09/2023 - 13:42

Οι κατατακτήριες της Moto3 διακόπηκαν στη μέση από μια καταρρακτώδη βροχή που έπεσε με το τέλος των ΚΑΤ1 της Moto3, η οποία έφερε μεγάλες καθυστερήσεις. 


Με την πίστα να είναι βρεγμένη, οι αναβάτες βγήκαν για τις ΚΑΤ2 και όπως και το πρωί της Παρασκευής, ο Jaume Masia ήταν σε άλλο επίπεδο, καθώς ήταν μπροστά από τους υπόλοιπους και σε κάθε γύρο κατέβαζε το χρόνο του. Η καλύτερή του προσπάθεια ολοκληρώθηκε σε 2:09.336, χρόνος που του χάρισε την 8η pole position της καριέρας του. 


Ο Matteo Bertelle κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και αύριο θα ξεκινήσει τον αγώνα για πρώτη φορά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον Ayumu Sasaki να παίρνει την τρίτη θέση. 
Στη δεύτερη σειρά επικεφαλής θα είναι ο Scott Ogden (ο οποίος πέρασε από τις ΚΑΤ1 και είναι δυνατός σε συνθήκες βροχής), με τον Kaito Toba (που ήρθε επίσης από τις ΚΑΤ1) να παίρνει την πέμπτη θέση και τον Diogo Moreira να ξεκινάει έκτος.


Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρεθεί ο Stefano Nepa, o Taiyo Furusato και ο Colin Veijer, ενώ πίσω τους θα στηθούν οι David Salvador, Ryusei Yamanaka και Ivan Ortola. 


O Deniz Öncü τιμωρήθηκε με έναρξη από την τελευταία θέση της σχάρας της εκκίνησης και με ποινή μεγάλου γύρου, επειδή αγνόησε μια μαύρη σημαία κατά τις τρίτες δοκιμές, αλλά έκανε στις ΚΑΤ2 τον 11ο καλύτερο χρόνο. 


Όσον αφορά τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado, βρέθηκε στη μάχη των ΚΑΤ1 και είδε τον καλύτερο γύρο του να ακυρώνεται λόγω υπέρβασης των ορίων της πίστας. Έτσι, ο αναβάτης της Tech3 θα ξεκινήσει μόλις από τη 19η θέση, έχοντας ήδη δει την βαθμολογική του υπεροχή να μειώνεται στους 4 βαθμούς κατά τα προηγούμενα Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Buddh: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα