• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Moto2 Κατατακτήριες
Pole position σε μικτές συνθήκες για τον Jake Dixon
Νέα 23/09/2023 - 14:14

Με την πίστα να έχει αρχίσει να στεγνώνει κατά τόπους, αλλά με τα περισσσότερα κομμάτια να κρατάνει ακόμα αρκετό νερό, οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην άσφαλτο της Buddh για τις κατατακτήριες δοκιμές που θα καθόριζαν τη σχάρα εκκίνησης του πρώτου Ινδικού Grand Prix. 


Σε κάθε γύρο βλέπαμε βελτιώσεις, όσο η αγωνιστική γραμμή στέγνωνε σε όλο και πιο πολλά σημεία, ενώ οι αναβάτες που πέρασαν από τις πρώτες κατατακτήριες (Sergio Garcia, Zonta Van Der Goorgergh, Barry Baltus και Darryn Binder) να πρωταγωνιστούν στα πρώτα στάδια. 


Όμως προς το τέλος η μάχη για την κορυφή εξελίχθηκε σε μια μονομαχία μεταξύ των Pedro Acosta και Jake Dixon,  με τους 2 αναβάτες να αλλάζουν θέση στην κορυφή κάθε φορά που περνούσαν τη γραμμή του τερματισμού. 


Στην τελευταία του προσπάθεια, ο Acosta έχασε λίγα χιλιοστά στο τελευταίο κομμάτι και δεν βελτίωσε το χρόνο του και έτσι ο Dixon με τον τελευταίο του γύρο κατάφερε να αρπάξει την τέταρτη pole position της καριέρας του, αφήνοντας τον Pedro Acosta δεύτερο. Ο Sergio Garcia θα βρεθεί για πρώτη φορά στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, επιδεικνύοντας μια τρομερή φόρμα στο βρεγμένο. 


Το ίδιο έκανε και ο Zonta Van Der Goorbergh, ο οποίος θα ηγηθεί της δεύτερης σειράς της εκκίνησης, ενώ δίπλα του θα έχει τους Darryn Binder και Alonso Lopez. 


Στην τρίτη σειρά θα βρεθούν οι Tony Arbolino, Joe Roberts και Somkiat Chantra, μπροστά από τους Celestino Vietti, Marcos Ramirez και Sam Lowes. 

Επόμενο άρθρο »

Buddh: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: Moto3 Kατατακτήριες

Χορηγοί