• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 Κατατακτήριες
Pole Position και νέο ρεκόρ για τον Fermin Aldeguer
Νέα 21/10/2023 - 07:39

Συνεχίζοντας ακριβώς από εκεί που σταμάτησε στις ελεύθερες δοκιμές - με την απίστευτη φόρμα του - ο Fermin Aldeguer εντυπωσίασε και στις κατατακτήριες, κάνοντας ένα νέο ρεκόρ (1:31.888) και κατακτώντας την Pole Position, όπως είχε κάνει και πέρυσι. 


Ο μόνος που κατάφερε να πλησιάσει σχετικά κοντά ήταν ο Aron Canet, με τον Ισπανό της ομάδας του Sito Pons να βρίσκεται σε ένα καλό σερί επιδόσεων στα τελευταία Grand Prix. Ο Canet μάλιστα, κάνοντας τον καλύτερο γύρο του περίπου στη μέση των ΚΑΤ2, βρέθηκε ανάμεσα στους δύο ομόσταυλους του Luca Boscoscuro, καθώς ο Alonso Lopez είχε φτάσει στη δεύτερη θέση και τελικά θα συμπλήρωνε την πρώτη σειρά της εκκίνησης. 


Ο Joe Roberts συνέχισε να προκαλεί εντύπωση φτάνοντας στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Pedro Acosta. Μαζί τους στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο Jake Dixon. 


Από την τρίτη σειρά θα εκκινήσουν οι Sergio Garcia, Tony Arbolino και Darryn Binder, μπροστά από τους Manuel Gonzalez, Marcos Ramirez και Sam Lowes.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα