• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια Ελληνική οικογένεια διαπρέπει στο χώρο ένδυσης μοτοσυκλέτας
Με τα TKD Jeans
Νέα Αγοράς 23/10/2023 - 23:12

Του Δημήτρη Διατσίδη


 

Ο χώρος της ασφαλούς ένδυσης της μοτοσυκλέτας, είναι ένας χώρος που εξελίσσεται διαρκώς στην παγκόσμια αγορά, καθώς η ανάγκη για την προστασία του μοτοσυκλετιστή γίνεται όλο και πιο έντονη. Στο χώρο του ειδικού εξοπλισμού για την πίστα ή για την εκτός δρόμου οδήγηση σε Motocross και Enduro υπάρχει μεγάλη πρόοδος, όμως στην καθημερινή μας μετακίνηση ή σε μικρές εκδρομές που το τζιν είναι το παντελόνι που επιλέγουν οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές σε όλον τον κόσμο, οι εξελίξεις είναι πιο αργές.

Όμως τώρα μια Ελληνική οικογένεια στην Αυστραλία, με τους Τζόναθαν και Μωϋσή Κοστόγλου να παίρνουν τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης που πριν 50 χρόνια ξεκίνησε ο πατέρας τους στην Μελβούρνη, κάνει τη διαφορά και παρουσιάζει μια εξαιρετική προστασία, μέσα από ένα τζιν που μπορεί να φορεθεί κάθε ημέρα.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Μελβούρνη και η “Denim brothers group (TKD Jeans)” είναι μια εταιρία που σχεδιάζει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα denim, έχοντας ξεκινήσει 47 χρόνια νωρίτερα, για να είμαστε ακριβείς.

Ο Τζόναθαν από μικρός βοηθούσε τον πατέρα Νίκο και τη μητέρα Σοφία Κοστόγλου και τα άλλα του αδέλφια στο εργοστάσιο που ασχολείτο με το denim και στη δεκαετία του '70 ήταν στο Richmond. Η οικογένεια έφτιαχνε τζιν για μεγάλες μάρκες της Αυστραλίας, όπως οι Staggers / Blues Union / Saba / Hoppers / Marcel Dachet / Bettina Liano / Marcs / Stussy / Scanlan Theodore / AG / Gas Station / Politix, για να αναφέρουμε μερικές. Έτσι το τζιν και η μόδα ήταν πάντα μέρος της ζωής του.

Επίσης το πάθος του από μικρός ήταν η μοτοσυκλέτα κι έτσι η ιδέα να τα συνδυάσει, βγήκε στην επιφάνεια. Η μόδα θα αποκτούσε στο τζιν και την απαραίτητη προστασία. Βάζοντας τζιν με διαφορετικό στυλ, μαζί με υφάσματα που έχουν τη δυνατότητα να δέχονται πρόσθετα υλικά προστασίας, δίνει την ευκαιρία να φοράς το τζιν σου κάθε ημέρα και όταν θέλεις να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα να προσθέτεις με ένα φερμουάρ την εσωτερική προστασία. Έτσι γεννήθηκε και εξελίσσεται το R.P.S Removable Protection System!

Το σύστημα αυτό έχει τη δική του πατέντα και σου επιτρέπει με ένα τέτοιο να έχεις δύο – τρία διαφορετικά τζιν στα οποία μπορεί κάθε φορά να μπει με τον απλό τρόπο του φερμουάρ.

Η εσωτερική Kevlar επένδυση
Η εσωτερική Kevlar επένδυση

Tο R.P.S Kevlar® lined SYSTEM συνδέεται λοιπόν με κάθε TKD Jeans, που έχει το ίδιο μέγεθος. Η προστασία που προσφέρει το Kevlar είναι αποδεδειγμένη και μάλιστα ο ίδιος ο Τζόναθαν οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του σε ένα highside για να αποδείξει στην πράξη την ανθεκτικότητα των τζιν που κατασκευάζει!!!

Τζόναθαν και Μωϋσή Κοστόγλου με τον Τρόι Μπέιλις
Τζόναθαν και Μωϋσή Κοστόγλου με τον Τρόι Μπέιλις

Τα TKD Jeans φτιάχνονται για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και σίγουρα μπορούν να φορεθούν και από όσους δεν οδηγούν μοτοσυκλέτα.

Η Ελληνική ψυχή, μαζί με την εξυπνάδα και την οικογενειακή ενότητα, έφερε αυτήν την πρωτοπορία στον κόσμο της προστασίας για τη μοτοσυκλέτα, από τη μακρινή Αυστραλία για όλη τη γη!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tkdjeans.com

Τζόναθαν Κοστόγλου και Δημήτρης Διατσίδης στο Φίλιππος Άιλαντ
Τζόναθαν Κοστόγλου και Δημήτρης Διατσίδης στο Φίλιππος Άιλαντ

Επόμενο άρθρο »

Peugeot PM-01 - H urban μοτοσυκλέτα της Peugeot Motorcycles

« Προηγούμενο άρθρο

MTT Turbine Superbike με μοτέρ Rolls Royce – Alison!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα