• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lusail: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Άνετα στην κορυφή ο Fermin Aldeguer
Νέα 17/11/2023 - 15:17

O Fermin Aldeguer βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα τον τελευταίο καιρό κα το επιβεβαίωσε και κατά τις πρώτες δοκιμές στο προτελευταίο Grand Prix της χρονιάς στο Qatar, γράφοντας τον καλύτερο χρόνο κατά τις πρώτες δοκιμές της Moto2.


Μάλιστα ο Ισπανός βρισκόταν για το μεγαλύτερο κομμάτι των δοκιμών πάνω από ένα δευτερόλεπτο από όλους τους υπόλοιπους, όμως στα τελευταία στάδια ενεπλάκη σε μια μονομαχία με τον Manuel Gonzalez, με τους δύο αναβάτες να αλλάζουν θέσεις στην κορυφή με κάθε γύρο που ολοκληρωνόταν. H πίστα εν τω μεταξύ ήταν πολύ βρώμικη, μην επιτρέποντας στους αναβάτες να γράψουν γρήγορους γύρους, με τους χρόνους να παραμένουν πολύ ψηλά, ακόμα και για τα δεδομένα της πρώτης μέρας. 


Τελικά ο Aldeguer κράτησε την πρώτη θέση, σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:01.097 και άφησε πίσω του τον Gonzalez κατά 343 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο Jake Dixon ανέβασε ρυθμό στα τελευταία στάδια και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση. 


Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της φετινής χρονιάς, Pedro Acosta, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Αlex Escrig, ο οποίος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση σε περίοδο δοκιμών φέτος. 


Ο Aron Canet είδε την καρό σημαία στην έκτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Dennis Foggia. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Albert Arenas, Marcos Ramirez και Darryn Binder. 

Επόμενο άρθρο »

Lusail: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Lusail: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα