• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lusail: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
O Jorge Martin οδηγεί το 1-2 της Prima Pramac
Νέα 17/11/2023 - 16:00

Ο διεκδικητής του Πρωταθλήματος, Jorge Martin, και ο ομόσταυλός του, Johann Zarco έκαναν το 1-2 στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές των MotoGPστην πίστα του Qatar, η οποία παρά τη νέα άσφαλτο που στρώθηκε ήταν πολύ βρώμικη, με αποτέλεσμα η πρόσφυση να είναι πολύ χαμηλή. 


Ο Fabio Di Giannantonio προηγούταν στα φύλλα χρόνου για πάνω από ένα δευτερόλεπτο καθώς μπαίναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως εκεί ξεκίνησαν οι τελικές επιθέσεις, οι οποίες άλλαξαν εντελώς την εικόνα της κατάταξης. 


Ο Jorge Martin έκανε τον καλύτερο γύρο του 5 λεπτά πριν το τέλος, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:56.393 και κανένας δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, με τον Ισπανό να ξεκινάει ιδανικά το προτελευταίο Grand Prix της χρονιάς. Ο ομόσταυλός του, Johann Zarco, πήρε τη δεύτερη θέση, με τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 
Ο Raul Fernandez έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, όντας τέταρτος στα φύλλα χρόνου, μπροστά από τον Franco Morbidelli. O Αleix Espargaro είχε μια πτώση στα πρώτα στάδια, αλλά βγήκε και πάλι στην πίστα για να καταλάβει την 7η θέση, με τον Fabio Di Giannantonio τελικά να καταλήγει όγδοος. 


Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Pol Espargaro και Brad Binder. Ο Pol Espargaro μάλιστα είχε μερικά "οριακά σημεία" σε προσπεράσεις με τον Μarco Bezzecchi, με τον τελευταίο να χτυπάει ελαφρά τη μοτοσυκλέτα του Espargaro από πίσω κατά τις δοκιμαστικές εκκινήσεις, μια κίνηση στην οποία απάντησε ο Ισπανός της GASGAS.

Επόμενο άρθρο »

Lusail: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Lusail: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα