• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τιμωρήθηκε ο Aleix Espargaro για το χέρι που σήκωσε στον Morbidelli
Χρηματικό πρόστιμο και πίσω στην εκκίνηση
Νέα 18/11/2023 - 18:02

Ο Καταλανός έχει προκαλέσει την οργή των αγωνοδικών της FIM MotoGP™ μετά από αντιαθλητική συμπεριφορά στις ΕΔ2 - μαζί του και ο Iker Lecuona, ο οποίος επίσης τιμωρήθηκε για ένα περιστατικό στην πίστα.

 

Ο Aleix Espargaro (Aprilia Racing) δεν συγκράτησε τα νεύρα του κατά τη διάρκεια των ΕΔ2 του Grand Prix του Κατάρ, το απόγευμα του Σαββάτου στο Lusail. Αφού τον εμπόδισε ο Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha MotoGP™), ο αναβάτης της Aprilia έχασε την ψυχραιμία του και συμπεριφέρθηκε επιθετικά προς τον συναθλητή του και πιάστηκε από τις κάμερες να κτυπάει με το χέρι του το κράνος του Ιταλού.

 

Έτσι, ο Ισπανός κλήθηκε να συναντηθεί με τους αγωνοδίκες της FIM MotoGP™, οι οποίοι του επέβαλαν πρόστιμο 10,000 € καθώς και ποινή έξι θέσεων στον σχηματισμό εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής στο Γκραν Πρι του Κατάρ. Μετά από μια 10η θέση στις ΚΑΤ2, ο Aleix Espargaro θα ξεκινήσει από τη 16η θέση, ενώ στον Αγώνα Sprint θα ξεκινήσει 10ος.

Ο Iker Lecuona (LCR Honda Castrol) ήταν ένας άλλος που τιμωρήθηκε επίσης στο Lusail. Ο Ισπανός βρέθηκε ότι οδηγούσε αργά στην αγωνιστική γραμμή και ότι εμπόδισε τον Enea Bastianini (Ducati Lenovo Team) που ήταν σε γρήγορο γύρο στις ΚΑΤ1. Ο Ισπανός αναβάτης έλαβε ποινή τριών θέσεων και ως εκ τούτου θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση στον Αγώνα της Κυριακής.

Επόμενο άρθρο »

Lusail: Moto3 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Lusail: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα