• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ για τον Alonso Lopez
Νέα 01/06/2024 - 11:41

Οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα του Mugello για τις δεύτερες δοκιμές τους και ο ρυθμός ήταν ταχύτατος, καθώς 3 αναβάτες κατάφεραν να πετύχουν χρόνους κάτω από το περσινό ρεκόρ του Pedro Acosta!

Ο Alonso Lopez ήταν αυτός που βρέθηκε στην κορυφή, ολοκληρώνοντας τον ταχύτερο γύρο του σε 1:49.926, γινόμενος ο μόνος αναβάτης Moto2 που έχει σπάσει το φράγμα του 1:50. Το 1-2 για την ομάδα της Speed Up πέτυχε ο Fermin Aldeguer, με τον Ai Ogura να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 

Τέταρτος ήταν ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Sergio Garcia, και έτσι είχαμε 4 μοτοσυκλέτες με πλαίσιο Boscoscuro να καταλαμβάνουν τις 4 πρώτες θέσεις. Η πρώτη Kalex μοτοσυκλέτα ήταν αυτή του Celestino Vietti, στην 5η θέση, μπροστά από τον Manuel Gonzalez, ο οποίος ανέβασε το ρυθμό του στα τελευταία στάδια. 

Ο Joe Roberts έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, με τους Mattia Pasini, Aron Canet και Deniz Öncü να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες προκρίνονται απευθείας οι Izan Guevara, Tony Arbolino, Somkiat Chantra και Jake Dixon

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα